LEPRŠAVO I SExy

Glasine o razvodu ne prestaju, a ona nikad lepša: Dženifer Lopez na premijeri filma u odvažnoj haljini, ali BEZ Bena

0

Džej Lo je juče bila na premijeri filma Atlas u haljini za koju mnoge glumice ne bi imale hrabrosti da je obuku

Dženifer Lopez na premijeri filma Atlas
Dženifer Lopez na premijeri filma Atlasfoto: Carlos Tischler / Zuma Press / Profimedia

Kako se već danima spekuliše o razvodu braka Dženifer Lopez i Bena Afleka, holivudski par se i dalje pojavljuje na bitnim događajima ne oktivajući mnogo o samoj situaciji.

 

Prošle nedelje su zajedno viđeni na školskoj predstavi njihove ćerke, ali juče na premijeri filma Atlas, Džej Lo se pojavila sama i to u vrlo lepršavom izdanju, što samo podstiče dalje glasine o ovom paru.

 

Glumica je bila u potpuno beloj lepršavoj, slojevitoj haljini od šifona sa volanima, a duboki šlc i visok dekolte su dodali malo kontrasta.

 

Kako bilo, glumica je ovom prilikom posebno blistala i bila u centru pažnje u komadu Chloé Chemena Kamali, sa upečatljivim dekolteom kog mnoge glumice ne bi imale hrabrosti da iznesu.

 

1 / 3 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Vrlo izazovnu haljinu Dženifer i generalno sexy look, je upotpunila sandalama u nude nijansi koje pored udobnosti, daju efekat izduženih nogu.

 

Ovaj stajling je ispratila podignutom kosom u ležarnu punđu i prirodnom šminkom, dok je za nakit odabrala elegantne dijamantske minđuše i verenički prsten.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker