nije to očekivala

Nedeljama je svaki dan stajala ispred njegovog stana: Popularni glumac se na urnebesan način rešio svoje progoniteljke

0

Kada je primetio da jedna devojka po ceo dan provodi stojeći ispod njegovog prozora, glumac je odlučio da nešto uradi, ali čak ni on nije mogao da očekuje da će ona tako brzo nestati

Robert Patinson spada u zvezde koje se ne eksponiraju previše
Robert Patinson spada u zvezde koje se ne eksponiraju previšefoto: GIO / Yolo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanski glumac Robert Patinson ima u svojoj bogatoj biografiji naslove kao što su "Hari Poter i vatreni pehar" i "Sumrak saga", pa je bilo neizbežno da – uz njegov urođeni šarm i dopadljiv izgled – ima armiju ženskih fanova koja od tinejdžerskih dana prate njegov rad.

 

Glumac je redovno na listama najatraktivnijih holivudskih zvezda, krasio je naslovnice mnogih magazina, a uz simpatične obožavateljke bilo je tu i nekih koje su prelazile granicu. Tako je Patinson u jednom trenutku imao i progoniteljku, koje se rešio na neočekivan način.

 

U intervjuu za Crème Magazine pre nekoliko godina, on se prisetio svog susreta s devojkom koja ga nije ostavljala na miru.

Imao sam progoniteljku dok smo snimali film u Španiji prošle godine – počeo je Patinson, kako je prenela engleska Press Association. – Stajala je ispred mog stana svakog dana nedeljama – svaki dan, ceo dan. Bilo mi je toliko dosadno i bio sam tako usamljen da sam izašao i odveo je na večeru.

 

Robert Patinson oslobodio se progoniteljke čim ga je bolje upoznala
Robert Patinson oslobodio se progoniteljke čim ga je bolje upoznalafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Međutim, na žalost opsednute obožavateljke, ispostavilo se da Robert Patinson nije muškarac o kakvom je sanjala.

 

Samo sam se žalio na sve u vezi sa svojim životom i ona se više nikad nije vratila – ispričao je glumac. – Ja ljudima dosadim za, otprilike, dva minuta.

 

Međutim, iako možda ova mlada dama nije bila očarana Patinsonom, svet svakako jeste! On je snimio dvadesetak filmova, među kojima su "Voda za slonove", "Izgubljeni grad Z", "Tenet", osvojio je veliki broj filmskih nagrada, a on je i najnoviji Betmen.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Robert Patinson je, inače, od sredine 2018. u vezi s pevačicom Suki Voterhaus, s kojom je u martu ove godine dobio ćerku, a par je veren i živi u Los Anđelesu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dirljiva anegdota s Mandom

 

makonda-tracker