verovali ili ne

Nije dao intervju u kom nije slagao: 10 najčudnijih laži koje je čuveni glumac izgovorio tokom karijere

0

Holivudski glumac ne krije da nekad kaže nešto "tek da bi rekao", a tokom svoje karijere je izgovorio mnogo... neobičnih stvari.

Britanski glumac Robert Patinson najpoznatiji je po ulozi u Sumrak sagi
Britanski glumac Robert Patinson najpoznatiji je po ulozi u Sumrak sagifoto: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Britanski glumac Robert Patinson jedno je od najpoznatijih imena holivudskog filma proteklih godina, a bez obzira na to da li vas je kupio kao Sedrik Digori u "Hariju Poteru" ili kao Edvard Kulen u "Sumrak sagi", moguće je da niste ravnodušni ni na njegov šarm, pored ogromnog talenta.


Patinson je od početka karijere miljenik tinejdžerki i dama, koje s velikom pažnjom čitaju i gledaju njegove intervjue, a ispostavilo se da ćete u njima retko čuti istinu.


Naime, on je jednom prilikom za GQ priznao da često izmišlja stvari "tek da bi nešto rekao". To je priznao nakon što su ga podsetili na njegovu čuvenu izjavu s početka vrtoglave slave, kada je Patinson tvrdio nije oprao kosu šest nedelja.

 

Britanski glumac Robert Patinson slavi 37. rođendan
Britanski glumac Robert Patinson slavi 37. rođendanfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER
  • Laži Roberta Patinsona


Kako je istakao, on laže celog života, a kao tinejdžer je prijateljima pričao da se bavi prodajom droge kako bi ga starija deca više cenila i shvatila ozbiljno, uprkos tome što nije imao predstavu "ni kako droga izgleda". Da bi njegova priča bila uverljivija, prskao je hemikalijama floppy diskove za kompjuter, gde je navodno krio drogu, pošto je verovao da droga mora da miriše na hemijske proizvode. Štaviše, kupio je oko 40 ovakvih diskova i pokazivao ih deci.

 

I svi su mi verovali. Imao sam određenu reputaciju. "Ovaj klinac je lud, On je diler droge", pričali su, a ja sam bio u fazonu "Hoćeš da probaš" – prisetio se Robert.


U svakom slučaju, ove ne baš pohvalne navike nije se rešio ni kao odrastao čovek, pa je u mnogim intervjuima izgovorio neistine, a na njegov 37. rođendan prisećamo se najsmešnijih.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

 

  • Britanac iz Mičigena. Dok je išao na audicije u Americi, glumac je načuo da njegovo poreklo može biti problem, pa je pričao američkim akcentom i lagao da je iz Mičigena i Denvera. Posebno se obrukao kad su ga na kastingu za film "Transformersi 2" prepoznali i bili vidno zbunjeni time što priča o sebi.
  • Beskućnik. Tokom gostovanja u emisiji Džimija Kimela 2012. godine, Robert Patinson je ispričao da živi bez krova nad glavom, ali je ovog puta bilo očigledno da se šali.
  • Princ Vilijam mu je drug s fakulteta. Nakon uspeha s filmom "Hari Poter i i vatreni pehar", bilo mu je teško da nađe posao, a svakome ko bi ga pitao šta radi tih dana govorio je da studira na Kraljevskoj akademiji dramskih umetnosti s princem Vilijamom.
  • I sam je član kraljevske porodice. Jednom prilikom je priznao da je u Americi pričao da pripada britanskoj kraljevskoj porodici i da su mu ljudi, štaviše poverovali!
  • Ima divnu kosu jer je ne pere. Patinson uvek privlači pažnju svojim frizurama, a kada su ga pitali šta je njegova tajna 2012, odgovorio je da je to rezultat "godina i godina nepranja kose".

 

Britanski glumac Robert Patinson slavi 37. rođendan
Britanski glumac Robert Patinson slavi 37. rođendanfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER
  • Betmen koji ne vežba. Nakon što je otkriveno da će on biti novi Betmen, GQ je pitao Britanca ono što pita sve koji igraju superheroje – koji naporni trening praktikuje da se spremi za ulogu. Robert je sve iznenadio rekavši da nema nameru da trenira jer ni Džejms Din nije morao da sprema svoje uloge u teretani.
  • Oterao progoniteljku. Pre nekoliko godina glumac je ispričao da ga je jedna devojka pratila svaki dan, što mu je dosadilo, pa ju je pozvao da izađu i bio toliko dosadan i žalio se na sve u svomživotu da je ona prestala da mu bude za petama.
  • Šaka makarona. U jednom intervjuu Robert Patinson ispričao je da ima poslovni plan da otvori restoran brze hrane u kom bi testeninu služio iz ruke.
  • Smrt u cirkusu. Jedna od najpoznatijih laži je ona koju je ispričao tokom promovisanja filma "Voda za slonove", kada su ga pitali kakva su njegova iskustva sa cirkusom. Glumac je tada rekao da je, prvi put kada je otišao u cirkus, umro klovn nakon što je "eksplodirao njegov mali auto".
  • Video je Spajdermena pre svih. Glumac Tom Holand igrao je Spajdermena u nekoliko filmova, a Robert Patinson tvrdi da ga je pre svih video u kostimu ovog junaka. Naime, on kaže da je Holand šetao u kostimu Spajdermena u slobodnim trenucima dok su snimali film "Izgubljeni grad Z".

 

makonda-tracker