njen ponos

Mama je za nju osmislila neobičan autfit: Najmlađa ćerka Anđeline Džoli s majkom postigla veliki uspeh

0

Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita postala je mamina koleginica, a njih dve su juče prošetale zajedno crvenim tepihom

Anđelina Džoli na premijeri mjuzikla 'Autsajderi' na Brodveju
Anđelina Džoli na premijeri mjuzikla "Autsajderi" na Brodvejufoto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli nema neko iskustvo u pozorištu, što je odlučila da promeni, pa je učestvovala u produkciji brodvejske adaptacije romana "Autsajderi" (The Outsiders) autorke S. E. Hinton i istoimenog filma Frensisa Forda Kopole iz 1983.


Juče je u Njujorku održana premijera mjuzikla, a sa Anđelinom je crvenim tepihom prošetala njena ćerka Vivijen Džoli-Pit, koja je bila njena asistentkinja u ovom projektu.


Dok je glumica nosila zlatnu haljinu i oker ogrtač, njena ćerka i koleginica pojavila se u teget kombinezonu koji je dizajnirala na njena majka i podseća na radno odelo, a u sličnom izdanju došao je i glumac i producent Džastin Levin.

 

Vivijen Džoli Pit, Džastin Levin i Anđelina Džoli na premijeri mjuzikla 'Autsajderi'
Vivijen Džoli Pit, Džastin Levin i Anđelina Džoli na premijeri mjuzikla "Autsajderi"foto: Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vivijen, koju ne viđamo često u javnosti, blistala je na crvenom tepihu, a njena majka ne krije koliko je ponosna na nju.

Viv je mlada umetnica koja se fokusirala na podršku drugima – rekla je Anđelina Džoli za People pred svečanu premijeru i otkrila da je i ušla u ovaj projekat zahvaljujući ćerki.


Vivijen je videla ranije radove i ohrabrila majku da se uključi u produkciju, a prilikom rada na projektu je "pomagala koliko je mogla", rekla je Anđelina i dodala da je njena mezimica naučila mnogo od Džastina Levina i celog kreativnog tima.

 

Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na premijeri mjuzikla 'Autsajderi' na Brodveju
Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit na premijeri mjuzikla "Autsajderi" na Brodvejufoto: Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je još u avgustu prošle godine objavila da će biti glavni producent "Autsajdera" i da će njena ćerka volontirati kao asistentkinja.


Viv me podseća na moju majku po tome što nije usredsređena na to da bude u centru pažnje, već da bude podrška drugim kreativcima – istakla je tada Anđelina Džoli. – Ona je veoma promišljena i ozbiljna po pitanju pozorišta i naporno radi da bi shvatila kako da doprinese.

 

Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit već neko vreme borave u Njujorku
Anđelina Džoli i Vivijen Džoli-Pit već neko vreme borave u Njujorkufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

I Anđelinina majka Maršelin Bertran bila je velika ljubiteljka pozorišta, a karijere se odrekla zbog porodice, kako bi se posvetila odgajanju Anđeline i njenog vrata.


Počela sam da dovodim decu u pozorište što češće mogu, kao što je ona mene – rekla je prošle godine glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker