iskreno

Imala je 14 godina i hranila celu porodicu: Slavna glumica ne krije za čime sve pati jer je gurnuta u Holivud

1

Kada doživi uspeh o kakvom sanjaju mnogo starije zvezde, glumica ne ume da se raduje i priznaje da tek danas, sa 27 godina, proživljava ono što je trebalo u detinjstvu

Zendeja je 2021. proglašena modnom ikonom, što je čini najmlađom zvezdom s ovom titulom do sad
Zendeja je 2021. proglašena modnom ikonom, što je čini najmlađom zvezdom s ovom titulom do sadfoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američa glumica Zendeja jedna je od najpopularnijih devojaka planete u ovom trenutku, a kao zvanično najmlađa ikona ne prestaje da oduzima dah svojim modnim kombinacijama na crvenom tepihu.


U poslednje vreme objavila je dva fima koji su privukli mnogo pažnje – "Dina: Drugi deo" i "Izazivači", pa ne čudi što je u maju ona glavna zvezda magazina Vogue.

 

Naći će se na naslovnim strana i američkog i britanskog izdanja, a snimila je editorijale koji su definitivno preplavili modni kutak društvenih mreža.

 


Za američki Vogue Zendeja je pozirala za naslovnicu u crvenoj Dolce & Gabbana Alta Moda haljini i s Bvlgari prstenom, dok je na britanskoj naslovnici u sportskom izdanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Ipak, kako ona važi za stidljivu i povučenu devojku, ništa manje interesantan nije intervju koji prati Zendejine fotografije, a u kom se osvrnula na deo svog života o kom nije mnogo pričala.

Zendeja Kolman rođena je u Oklandu 1996, u skromnoj porodici. Njeni roditelji su bili nastavnici, a majka Kler se zaposlila u lokalnom pozorištu, pa je Zendeja rano bila izložena čarima pozornice. Od malih nogu je počela da glumi u školskim predstavama, a ispostavilo se da je vrsna plesačica.

1 / 6 Foto: Emmanuel Dunand / AFP / Profimedia

Od malih nogu je dobila priliku da se preseli u Kaliforniju i okuša sreću u najvećoj zabavnoj industriji na svetu, a njeni roditelji su je u tome podržali i uspeli su da, iako je rano postigla velike uspehe i postala Disney zvezda, od nje naprave skromnu i lepo vaspitanu devojku.


Kako je sada otkrila za Vogue, ona ima komplikovan odnos prema deci u svetu slavnih i glumačkoj karijeri u detinjstvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Videli smo mnogo slučajeva u kojima je to bilo štetno... Mislim da tek sada, kao odrasla osoba, počinjem da mislim "O, okej, čekaj minut – ja sam uvek radila ono što znam i to je sve što sam znala" – rekla je glumica i objasnila da je od malih nogu doživela da ona bude ta koja donosi novac u kuću.


– Sada skoro da prolazim kroz svoju fazu nervozne tinejdžerke jer ranije nisam imala vremena za to. Imala sam osećaj kao da sam gurnuta u veoma odraslu poziciju: rano sam postala ta koja hrani celu porodicu, bilo je mnogo zamena uloga i jednostavno sam postala odrasla – objanslia je ona i dodala da je imala osećaj da treba da bude "savršeno biće, ono što je svima potrebno da ona bude, da ispuni sva očekivanja".

 

Zendeja je glavna majska zvezda Vogue-a
Zendeja je glavna majska zvezda Vogue-afoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Zendeja kaže da ju je to koštalo mnogo. Na primer, nekim stvarima koje bi objektivno trebalo mnogo da je usreće ona ne ume da se raduje.


Sad kad imam te trenutke u svojoj karijeri, kao, prvi put kad sam irgala glavnu ulogu u filmu koji će biti u bioskoprima, imam osećaj da se skupim, kao da ne mogu da uživam u tome što mi se dešava jer sam ovakva – rekla je skupila šaku u pesnicu.


Ja sam veoma napeta i mislim da to nosim iz detinjstva, jer nikad nisam imala priliku da probam stvari. I volela bih da sam išla u školu – iskrena je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)


Kako je napomenula, ona često glumi srednjškolke, a nije imala priliku da to i sama iskusi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima sa Zapada

 

makonda-tracker