preslatki

On je njen najveći fan: Najslađi holivudski par koji se nikada ne pojavljuje zajedno juče napravio izuzetak

0

Iako se na crvenom tepihu obično izbegavaju i trude se da ne eksponiraju svoju vezu, glumci su juče zajedno bili na finalu Indijan Velsa

Tom Holand i Zendeja na ženskom finalu Indijan Velsa
Tom Holand i Zendeja na ženskom finalu Indijan Velsafoto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Zendeja, poznata holivudska glumica i "najmlađa modna ikona na svetu", kako je obično nazivaju mediji zbog priznanja koje je dobila pre nekoliko godina", juče je imala vrlo uzbudljiv dan.


Ona je, nakon promocije filma "Dina: Drugi deo" i brojnih drugih poslovnih obaveza, odlučila da se opusti sa svojim dečkom Tomom Holandom, čuvenim britanskim glumcem s kojim inače nema običaj da se pojavljuje u javnosti.


Par je gledao meč Ige Švjontek i Marije Sakari u finalu Indijan Velsa, a oni su ćaskali na tribinama, pevušili hit Vitni Hjuston "I Wanna Dance With Somebody" i delovali vrlo opušteno i raspoloženo.

U jednom trenutku, Zendeja je otišla da se fotografiše i ćaska sa Švjontekovom, a Holand ju je snimao iz daljine kao jedan od njenih oduševljenih fanova.

Podsetimo, par se vrlo retko pojavljuje zajedno, a čak i kada prisustvuju istim događajima nećete ih videti zagrljene na crvenom tepihu. Izuzetak je bio samo promocija filmova o Spajdermenu, koje su snimali zajedno i koji su ih i spojili.

 

Zendeja i Tom Holand na londonskoj premijeri filma 'Spajdermen: Put bez povratka'
Zendeja i Tom Holand na londonskoj premijeri filma "Spajdermen: Put bez povratka"foto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zendeja i Tom Holand zajedno su od 2021. godine, doduše samo zvanično, jer su tada viđeni kako razmenjuju poljupce, a i pre toga se dugo spekulisalo da su više od prijatelja. Oni ne eksponiraju svoju privatnost, a šuškalo se pre izvesnog vremena da su započeli zajednički život.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković ne razmišlja o penziji

 

makonda-tracker