jedinstvena

3 stajlinga za jedan dan, a svaki je za udžbenike: Najmlađa ikona priredila MODNI PERFORMANS kakav Pariz dugo nije video

0

Za manje od 24 sata, popularna glumica promenila je tri frizure i tri odevne kombinacije koje potpisuje Louis Vuitton, svaka od njih je malo remek-delo na svoj način

Zendeja na premijeri filma 'Izazivači' u Parizu
Zendeja na premijeri filma "Izazivači" u Parizufoto: Emmanuel Dunand / AFP / Profimedia

Nakon promocije filma "Dina: Drugi deo", američka glumica Zendeja produžila je da predstavi svetu novo ostvarenje u režiji Luke Gvadanjina "Izazivači" (eng. Challengers), što za ljubitelje njenog stila znači – novi niz stajlinga o kojima će se pričati.


Glumica koju je pre nekoliko godina Savet modnih dizajnera Amerike proglasio najmlađom modnom ikonom u istoriji nastavlja da opravdava ovu titulu uz pomoć svog stiliste Loa Rouča.


Poznat po tome što inspiraciju za modne kombinacije crpi iz aktuelnog Zendejinog filma, ovog puta je imajući u vidu radnju koja se odnosi na život tenisera duo Zendeja-Lo Rouč birao klasiku, svedenost i ženstven stil koji ostavlja utisak jednostavnošću.

Nakon nedavne premijere u Australiji, glumica je juče imala vrlo uzbudljiv dan u Parizu, kada smo je videli u čak tri modna izdanja.

 

  • Louis Vuitton mini-haljina sa šahovnicom


Najpre je Zendeja imala fotografisanje na koje je stigla u mini-haljini brenda Louis Vuitton, čije je ona zaštitno lice od prošle godine, ali ne u bilo kojoj – u pitanju je toaleta iz kolekcije za proleće 2013. godine.

 

Zendeja u Louis Vuitton haljini iz kolekcije SS13
Zendeja u Louis Vuitton haljini iz kolekcije SS13foto: Lionel Guericolas / Starface / Profimedia

Ovaj šik model u stilu šezdesetih krasi belo-zelena šahovnica, a tu su i nenapadno kopčanje i smart kragnica, dok je sve upotpunjeno belim salonkama i trakom za kosu.

 

  • Louis Vuitton boje limete iz 1999.


Nakon toga. glumica je imala promociju na koju je stigla u još jednom vintage stajlingu modne kuće Louis Vuitton, a ovog puta nosila je pantalone i košulju od satena vrlo svetle nijanse zelene boje koje smo videli u prolećnoj kolekciji za 1999. godinu.

 

Zendeja u Louis Vuitton kompletu iz kolekcije SS99
Zendeja u Louis Vuitton kompletu iz kolekcije SS99foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Haljina za moderne princeze

 

Za kraj, Zendeja je stigla na svečanu premijeru filma "Izazivači", kada je na sebi imala pravo remek-delo francuske modne kuće.

 

U pitanju je toaleta rađena za nju po meri, bela haljina s korsetom srcolikog izreza, koja se od kukova širi i pada u slojevima tila, prateći je romantičnim šlepom.

 

Zendeja u custom made haljini modne kuće Louis Vuitton na premijeri filma 'Izazivači' (Challengers) u Parizu
Zendeja u custom made haljini modne kuće Louis Vuitton na premijeri filma "Izazivači" (Challengers) u Parizufoto: Lionel Guericolas / Starface / Profimedia

Poseban detalj je pojas koji pada niz telo ukršten u oblik slova X, a glumica je Bvlgari nakit od žutog zlata koji je nosila ranije tog dana zamenila je belim zlatom i dijamantima.

 


Dostojno najmlađe modne ikone, zar ne?

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o počecima kao modni kreator 

 

makonda-tracker