uvek kontroverzan

Obožava Srbiju i Putina, tvrdi o sebi stvari za koje nema dokaza: Ove detalje o Stivenu Sigalu sigurno niste znali

0

Holivudski glumac već je u osmoj deceniji, ali priče i kontroverze o njemu i dalje ne jenjavaju

Stiven Sigal okružen novinarima i fanovima
Stiven Sigal okružen novinarima i fanovimafoto: EPA/ANTON CHALAKOV

Poznat kao majstor borilačkih veština, nosilac crnog pojasa u karateu, aikudu i džudu,glumac i gitarista, producent, svojom pojavom nigne ne ostane neprimećen - američki, a naš Stiven Sigal danas puni 72 godine.

Kažemo naš jer je 2016. godine dobio srpsko državljanstvo pa je tako svoj i te tako šarenolik opus nacija čije papire ima, uveličao za još dva (od Republike Rusije takođe dobio državljanstvo).

 

Sigal je rođen u Mičigenu 10. aprila 1952. godine, gde je kao dečkić otkrio čari borilačkih veština kada je odlazeći sa ocem na fudbalske utakmice, u pauzama gledao nastupe raznih majstora.

 

Stiven Sigal u poseti Rusiji
Stiven Sigal u poseti Rusijifoto: EPA/SERGEI ILNITSKY

 

Već u 6. godini je imao veliku želju da se oproba u aikidu, ne sluteći da će sa svojih 17 da završi u Japanu, i 70-ih godina postane nosilac crnog pojasa.


Dok je živeo u Japanu, stigao je i da izgovori prvo od mnogobrojnih sudbonosnih ''da'' ćerki instruktora aikida, s kojom je i dobio dvoje dece Ajako i Kentara.

 

Međutim, kako se Sigal vratio u Ameriku, udaljenost, a i sama glumčeva narav, sklonost ka koketiranju i neverstvu ubrzo je osudilo ovaj brak na okončanje, međutim i rađanje nove ljubavi iz afere koju je imao sa koleginicom Keli Lebrok, koja je izrodila ponovo dvoje dece, ali se i ovaj brak ubrzo raspao.

Poznati zavodnik se ovde nije zaustavio, te je imao još ljubavi, a sa poslednjom, sa kojom je i dalje u vezi, mongolskom plesačicom Erdentujom Barsukh

ima jedno dete, akada se sve afere, neverstva, ljubavi, brakovi i veze saberu, Sigal ima ukupno sedmoro dece.

 

Ono što je zanimljivo, jeste da mu je ta strast koju je okusio kao dete ostalo urezano i pratilo ga celog života, otvarajući mu razna vrata
u poslovima kao telohranitelja mnogim poznatim ljudima, a tvrdi da je radio i za CIA.

 

Stiven Sigal
Stiven Sigalfoto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Ako je zaista bio deo CIA, onda možemo reći da je ovaj mačo glumac imao dosta filmova u kojima je zapravo, glumio likove koji i te tako imaju veze sa njegovim životnim interesovanjima, kao što je film ''Iznad zakona'' iz 1988. godine gde je njegov lik Niko Toskani, pomoćnik pomenute službe, ili je jednostavno preslikavao karakteristike likova u koje se uspešno
unostio i na lični život. Majstor akcije i opasnih poduhvata obožvaocima je najpre piznat po franšizi "Pravda za sve", "Otporan na metke", "U raljama zveri" i još desetinama gde je glavni junak upravo Stiven Sigal.

 

 

Pratile su ga i razne kontraverze u ranijem životu, kako optužbe za seksualno uznemiravanje koleginica, tako i nelegalnih investicija u kriptovalute kao i problemi sa izbegavanjem poreza, a danas je često u centru pažnje zbog poznanstava i bliskosti sa visokim političkim funkcionerima kao što je ruski predsednik Vladimir Putin.

 

Stiven Sigal sa Vladimirom Putinom
Stiven Sigal sa Vladimirom Putinomfoto: ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KRE

Postoje i nelogičnosti, odnosno neistine u njegovoj ''ličnoj karti''
za javnost,mjer je često tvrdio da njegovo poreklo ima ruske, italijanske i čak japanske korene, da govori jezike pomenutih nacija ali to zapravo nikada nije potvrđeno u javnosti jer ne postoje dokazi da on govori drugi jezik sem engleskog.

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker