neverovatno!

Ima 78 godina i izgleda bolje nego u 30-im! Glumac koji je dvaput pobedio rak ODUŠEVIO devojke, a ovo je njegova tajna

0

S obzirom na da je uvek izgledao manje-više isto i nije imao uloge koje zahtevaju da bude mišićav, glumac je iznenađen reakcijom dama na društvenim mrežama, ali rado deli ključ svoje mladolikosti

'Isterivači duhova' (1984) pružili su svetsku popularnost Erniju Hadsonu
"Isterivači duhova" (1984) pružili su svetsku popularnost Erniju Hadsonufoto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Holivudski glumac Erni Hadson ovih dana je u žiži javnosti zbog njegovog novog filma "Isterivači duhova: Ledena pretnja" (Ghostbusters: Frozen Empire), petog dela franšize "Isterivači duhova".


Tim povodom, on je prilično zastupljen u javnosti, a Hadsonove najnovije fotografije postale su jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.


Razlog: Erni Hadson izgleda fenomenalno sa 78 godina, pa čak i bolje nego kada je igrao u kultnom filmu "Isterivači duhova" (1984), u svojim tridesetim.

"Kako je moguće da godinu i po dana pre 80. rođendana čovek izgleda ovako?", "Erni Hadson je vampir", "Slatki Isuse, balavim nad nečijim dedom", "Recite mi da podaci u njegovoj biografiji nisu tačni, on je rođen 1945?"... neki su od komentara na račun izgleda čuvenog glumca.

Tajna mladolikog izgleda Ernija Hadsona


Erni Hadson pojavio se na londonskoj promociji svog novog filma u farmerkama i crnoj majici kratkih rukava koja je istakla njegove bicepse, a glumac je imao prepoznatljive brkove i kratku frizuru. On ne krije da mu komplimenti laskaju.

 

Erni Hadson na promociji filma 'Isterivači duhova: Ledena pretnja' (Ghostbusters: Frozen Empire) u Londonu
Erni Hadson na promociji filma "Isterivači duhova: Ledena pretnja" (Ghostbusters: Frozen Empire) u Londonufoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Lepo je biti primećen. I pomalo sam iznenađen ovih dana – skroman je Hadson.


On ističe da je uvek izgledao manje-više isto, pa mu nije jasno otkud ovo iznenadno oduševljenje javnosti.


Uvek sam bio u formi koja se smatra dobrom – kaže glumac, koji je dvaput pobedio rak, a ističe da se uvek trudio da bude zdrav, na prvom mestu.

 

Njemu je najpre dijagnostikovan rak prostate 1998, a zatim i rektalni tumor 2011. godine, a u ova slučaja je glumac na vreme dobio dijagnozu i započeo lečenje, pa je tretman bio efikasan.

 

Moja karijera nije bila takva da sam morao da se fokusiram na fizički deo. Za mene je najvažnija stvar da ostanem zdrav, to je stvar razuma – naglašava on. – Vidim sve ove "napumpane" momke, s ogromnim rukama i trbušnjacima i svim tim, ali moja karijera nije bila to.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Čime očistiti lice kod kuće?

 

makonda-tracker