nikad se nisu složili

Tražila je da ga kazne sa 100.000 dolara — po minutu! Najlepši glumac i glumica Holivuda do danas se otvoreno ne podnose

0

Iako na prvi pogled deluju kao jedan od najlepših parova na filmu, Šarliz Teron i Tom Hardi nikada se nisu lepo slagali, naprotiv.

Šarliz Teron i Tom Hardi nisu u dobrim odnosima jo'š od 'Pobesnelog Maksa'
Šarliz Teron i Tom Hardi nisu u dobrim odnosima jo'š od "Pobesnelog Maksa"foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Apokaliptična akcija "Pobesneli Maks: Auto-put besa" (Mad Max: Fury Road) reditelja Džordža Milera ostvarila je brojne uspehe od 2015. godine, te je tako dobila čak deset nominacija za Oskara.

 

U ulozi pobesnelog ratnika Maksa našao se Tom Hardi, koji već godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sveta, a u ovoj filmskoj franšizi zamenio je Mela Gibsona, koji je lik Maksa odigrao pre četiri decenije!

 

U ulozi imperatorke Furioze našla je oskarovka Šarliz Teron, a pored njih u filmu glume i Nikolas Hoult, Rouzi Hantington-Vajtli, Zoi Kravic, Rajli Kio i mnogi drugi...

 

Tom Hardi važi za teškog čoveka, čemu svedoče iskustva njegovih kolega, a ni Šarliz nije izuzetak.

 

 

Ipak, uprkos svim uspesima, snimanje ovog filma nije proticalo lagano i glatko. Krivci (ili zaslužni) za to jesu upravo glavni glumci, Šarliz Teron i Tom Hardi, a njihov nategnut i napet odnos već godinama je tema svetskih medija.

 

Tom Hardi i Šarliz Teron na crvenom tepihu
Tom Hardi i Šarliz Teron na crvenom tepihufoto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

 

Zašto su Šarliz Teron i Tom Hardi u lošim odnosima?

 

U odlomku knjige Kajla Bukanana Šarliz je govorila o tome zbog čega joj je bilo toliko naporno da radi s Hardijem — mada bi to priželjkivale brojne žene širom sveta.

 

Ne želim se opravdavati za loše ponašanje, ali snimanje ovog filma bilo je zaista teško — rekla je Teronova.

 

Dž. Hjuston Jang, urednik produkcijske kuće Open Road Entertainment, govorio je da par nije hteo ni da se pogleda ako kamera nije uključena.

 

Šarliz je dodala kako je samo htela da preživi na setu, te da se osećala jako uplašenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zukdie (@zukdie)

 

Jedanput je njihov loš odnos dostigao kulminaciju kad je Hardi kasnio tri sata na set, dok je Šarliz stigla na vreme. Ona je toliko burno reagovala da je usledio pravi verbalni okršaj.

 

Kaznite ovog kretena sa sto hiljada dolara za svaki minut kojim je zavlačio filmsku ekipu — navodno je vikala glumica, a kada je Hardi to čuo, burno i agresivno je reagovao.

 

Od tada, tvrdi Šarliz, osećala se veoma ugroženo, te joj je dodeljena producentkinja od koje se nije odvajala.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Šarliz Teron obrijala glavu

 

makonda-tracker