zaleđena u vremenu

Ne, ove fotografije nisu nastale 1984! Demi Mur juče hipnotisala Milano lepotom, a njen glavni trik je potpuno besplatan

0

Američka filmska zvezda poznata je po veoma mladolikom izgledu, ali mnogi ne mogu da poveruju koliko godina ona ima

Demi Mur na izložbi modne kuće Dolce&Gabbana u Milanu
Demi Mur na izložbi modne kuće Dolce&Gabbana u Milanufoto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U Milanu je proteklog vikenda otvorena izložba "Od srca do ruku: Dolce&Gabbana" na kojoj su u Milanskoj kraljevskoj palati istraženi koreni čuvenog italijanskog brenda.


Ona je okupila veliki broj slavnih, među kojima je najzapaženija bila holivudska glumica Demi Mur, jedna od najvećih zvezda s kojima su Domeniko Dolče i Stefano Gabana sarađivali proteklih decenija.


Demi je stigla u modnoj kombinaciju koju, naravno, potpisuje ova slavna kuća, a njene najnovije fotografije još jedna su potvrda da je glumica žena za koju vreme stoji.

Zvezda filmova "Duh", "Nepristojna ponuda", "Striptiz" i mnogih, mnogih drugih, pojavila se u mrežastoj maksi-haljini, zatvorenom modelu dugih rukava koji pada do poda, potpuno je providan i privlači pažnju svetlucavim efektom. Ispod toga je nosila crni grudnjak i duboke gaćice, a sve je upotpunila jednostavnim crnim sandalama s kaišićem.

 

Demi Mur na izložbi modne kuće Dolce&Gabbana u Milanu
Demi Mur na izložbi modne kuće Dolce&Gabbana u Milanufoto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Opredelila se za jednostavnu večernju šminku koja je naglasila njenu lepotu i još jednom oduzela dah svima, a komentari su očekivani – obožavaoci glumice ne mogu da poveruju koliko ona dobro izgleda.


"Kako je moguće da ima 61 godinu?", "Da li je Demi Mur prodala dušu đavolu da izgleda ovako?", "Ovo kao da je fotografisano 1984, a ne 2024. godine", "U čemu je njena tajna?"... pišu oduševljeni fanovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)


Čuvena glumica nikada nije krila tajne svoje lepote, a više puta je naglašavala da je najvažnije to što za nju nega ne počinje skupocenim proizvodima već iznutra.

1 / 5 Foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Vidi, ja nemam nikakvu supertajnu, ali definitivno mislim da lepota počinje iznutra. Spolja možete raditi šta god želite, ali ako iznutra stanje nije dobro ili se ne osećate najbolje, ništa što radite spolja neće biti dovoljno efikasno – rekla je glumica svojojo koleginici Gvinet Paltrou na panelu portala Goop.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Raša Bukvić o saradnji s Brusom Vilisom

 

makonda-tracker