više je loših dana

Ne znaju koliko mu je još vremena ostalo: Najnovije vesti o Brusu Vilisu su srceparajuće, a njegova podrška je KAO STENA

0

Dok se zdravstveno stanje slavnog glumca pogoršava, on uz sebe ima podršku najbližih – i to kakvu!

Brus Vilis nedavno je viđen u Los Anđelesu tokom vožnje
Brus Vilis nedavno je viđen u Los Anđelesu tokom vožnjefoto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Brus Vilis u veoma je teškom periodu života, budući da mu je stanje sve lošije nakon što mu je početkom 2022. dijagnostikovana afazija, a potom i demencija.


Zvezda nekih od najvećih filmskih hitova u istoriji povukao se iz posla, a iako mu nije lako, budući da su najnovije vesti da Brus Vilis više ne može da zapamti imena bližnjih, on ima ogromnu podršku svojih najmilijih.


Kako piše američki Us Weekly, njegova supruga Ema Heming, bivša žena Demi Mur i njihova deca bliskiji su nego ikada i trude se da budu što posvećeniji glumcu jer ne znaju koliko im je još vremena ostalo da provedu zajedno.

Nakon što je Brus dobio dijagnozu, svi su se udružili da bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto – kaže anonimni izvor. – Svi su tu sve vreme. ovo iskustvo je još više zbližilo porodicu.

 

Brus Vilis s porodicom: suprugom Emom, bivšom suprugom Demi Mur i ćerkama Rumer, Skuter, Talumom, Evelin i Mejbel
Brus Vilis s porodicom: suprugom Emom, bivšom suprugom Demi Mur i ćerkama Rumer, Skuter, Talumom, Evelin i Mejbelfoto: @Demimoore/Instagram

Niko ne zna koliko je još vremena ostalo Brusu, pa upijaju svaki trenutak koji mogu da provedu s njim – istakla je osoba bliska Vilisovima i dodala da se "sve vrti oko njega" jer obično "ima više loših nego dobrih dana".


Drugi izvor rekao je i da u svakom trenutku neko pazi na njega i da nema momenta u kom Brus nije s nekim iz svoje porodice.


Brus Vilis s Demi Mur ima ćerke Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (29), a od 2009. godine je u braku s Emom Heming, s kojom je dobio ćerke Mejbel (11) i Evelin (9).

 

Brus Vilis već neko vreme živi sa demencijom
Brus Vilis već neko vreme živi sa demencijomfoto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, glumcu je najpre utvrđena afazija, starije koje utiče na kognitivne sposobnosti i govor, a potom je dobio i dijagnozu demencije.


Otkako smo na proleće 2022. godine objavili da je Brusu postavljena dijagnoza afazije, njegovo stanje je napredovalo i sada imamo određeniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD, prim. nov) – stoji u izjavi za medije koju je porodica Brusa Vilisa objavila na sajtu Udruženja za frontotemporalnu degeneraciju.


Nažalost, problemi s komunikacijom su samo jedan od simptoma bolesti s kojom se Brus suočava. Iako je bolno, olakšanje je to što je konačno uspostavljena jasna dijagnoza – navodi porodica legendarnog glumca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Glumčeve kolege su tada otkrile da se on već neko vreme nije osećao dobro na snimanjima i da to više nije bio čovek kog su poznavali godinama, pa se tako dešavalo da iznenada zaboravi zašto se nalazi na setu, ne zna svoj tekst i izgleda zbunjeno.

 

 

makonda-tracker