verovali ili ne

Saznala je da ima IDENTIČNU BLIZNAKINJU i pošla u potragu: Slavna lepotica tek nije očekivala ono što je potom otkrila

0

Nakon saznanja da ima neandertalsko poreklo, poznata lepotica došla je do informacije da ima i sestru za koju nije znala, a potom dala sve od sebe da je pronađe

Krisi Tajgen temeljno se bavila istraživanjem svojih porodičnih veza
Krisi Tajgen temeljno se bavila istraživanjem svojih porodičnih vezafoto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznata američka manekenka, autorka brojnih kuvara i TV ličnost Krisi Tajgen, supruga muzičara Džona Ledženda, umela je u više navrata da postane glavna zvezda medija zbog svojih izjava.


I dok često ona na sebe navuče gnev ili izmami negativne komentare, prošlog leta je nasmejala pratioce na društvenim mrežama svojom ispovešću.


Krisi je, naime, na Instagramu ispričala kako je došla do iznenađujuće informacije da ima rođenu sestru za koju nije znala, i to – ni manje ni više – identičnu bliznakinju.

Ona je ispričala da je probala 23andMe, program za ličnu genomiku koja se koristi za utvrđivanje sopstvenog porekla. Platila je najnovija ažuriranja i odmah dobila informaciju koju nije mogla ni da nasluti.

 

Krisi Tajgen i Džon Ledžen na dodeli Gremija
Krisi Tajgen i Džon Ledžen na dodeli Gremijafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Prva stvar koja se pojavila, nakon što sam saznala da sam delom neandertalka, bilo je ovo – identična bliznakinja – ispričala je Krisi Tajgen u snimku, pokazujući svoje porodično stablo s malim krugom pored njenih inicijala. – To mora da je šala, zar ne?

 

Misteriozna sestra bliznakinja Krisi Tajgen


Ona je odmah počela da istražuje šta se desilo s njenom izgubljenom sestrom za koju nikad nije čula. Poslala je poruku svom lekaru, pisala je kompaniji 23andMe i pozvala svog oca u nadi da će doći do klompletne priče.


Bukvalno sam rekla: "Tata, hej, jesi li me video kako izlazim iz mamine vagine i je li me tamo bilo duplo?" – otkrila je ona. – Počeo je da se smeje, rekao mi je: "Ne, bio sam tamo, nije vas bilo dvoje!", a ja sam ga pitala je li siguran da je uopšte bio tamo.

 


Potom je zbunjena pozvala svoju sestru Tinu i, ukratko, digla sve na na noge.


U tom trenutku sam počela da tražim izgovore za ceo svoj život. Bila sam u fazonu – zato sam toliko suzavisna, jer je moja bliznakinja otrgnuta od mene! Zato sam se uvek osećala kao da mi nešto nedostaje i zbog toga imam problem sa sabiranjem! – ispričala je manekenka.

Međutim, sestra ju je onda podsetila na detalj koji je Krisi zaboravila: da je nekada davno učestvovala u emisiji "U potrazi za korenima", koja nikada nije emitovana, ali je ona uradila DNK test, zaveden pod pseudonimom da bi manekenka zaštitila identitet. Ispostavilo se da je rezultat koji je dobila – ona sama.


Moja identična bliznakinja bila sam ja – zaključila je Krisi Tajgen.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"DNK analiza je sto odsto sigurna"

 

makonda-tracker