ŠIK NA NJEN NAČIN

Sako-haljina i torbica iz snova — ali UTISAK NIJE SJAJAN: Krisi Tajgen u kombinaciji koja deli fashioniste (ANKETA)

3

Holivud je odbacio manekenku Krisi Tajgen, ali ona ne odbacuje holivudski glamur po kom je poznata. Skupoceni komadi, zmijski print na torbi, visoke potpetice, mini-haljina... Šta je moglo da pođe po zlu? 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Krisi Tajgen, supruga američkog pevača i muzičara Džona Ledženda, trenutno proživljava svoj najveći košmar. Zavisnica od društvenih mreža u poslednje vreme se kloni svog najdražeg Tvitera jer su otkriveni njeni stari tvitovi uvredljive sadržine, pa joj je reputacija trajno narušena. Krisi ne krije koliko joj to teško pada, pa retko izlazi iz kuće, ne pravi društvo suprugu na svečanim događajima i često se žali na Instagramu da joj nedostaje "tvitovanje".


Ipak, očito je rešila da prestane da strahuje od reakcije javnosti, pa je proteklih dana fanovi često mogu sresti na ulici — konkretno u Njujorku, gde boravi u poslednje vreme.

 


Manekenka, koja je poznata po interesantnim odevnim kombinacijama koje su mahom elegantnije, uslikana je tako pre nekoliko dana u jednoj od zanimljivijih street style varijanti otkad je poznajemo, posebno ako uzmete u obzir da je i Menhetnom zavladalo vrelo leto.


Tajgenova je, naime, viđena u mini-haljini krojenoj u obliku predimenzioniranog sakoa, koji potpisuje brend Jacquemus, a u pitanju je model koji naglašava struk, vizuelno širi ramena i uglavnom se nosi bez grudnjaka ili topa. Kombinovala je ovaj šik komad s braon visokim čizmama Amine Muadi koje su blago nabrane i krase ih visoke štikle, a Tajgenova je sve zaokružila braon torbicom kuće Bottega Veneta sa zmijskim printom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


I dok je deo fashionista oduševljen ovim izdanjem, mnogi su zamerili Krisi što je broan obuću i aksesoar ponela sa crnom sako-haljinom, što je posebno neobičan izbor kad se uzme u obzir da je isti takav model dostupan u kamel nijansi.

 

 

 

makonda-tracker