novo poglavlje u drami

Jedva ga je izbacila iz kuće, plaćala mu 3 alimentacije iako su deca s njom: Pevačica ponovo tužila bivšeg muža

0

Posle razvoda iz pakla, borba poznate pevačice protiv čoveka s kojim je mislila da će ostariti nastavlja se na sudu

Keli Klarkson i Brendon Blekstok na venčanju
Keli Klarkson i Brendon Blekstok na venčanjufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularna pevačica i voditeljka Keli Klarkson (41) ponovo je tužila svog bivšeg supruga Brendona Blekstoka, pišu mediji.


Ona je, naime, podnela tužbu protiv Blekstoka i menadžerske kompanije Starstruck Entertainment, koja je u vlasništvu njegovog oca Narvela Blekstoka, početkom nedelje u Višem sudu Okruga Los Anđeles, javlja američki Rolling Stone.


Prethodno je sud presudio da on isplati Keli 2,6 miliona dolara, nakon što je osuđen jer joj je naplaćivao provizije za poslovne dogovore za koje nije imao odgovarajuću licencu.

Klarksonova sada želi da potvrdi prvobitnu presudu i da je proširi na duži vremenski okvir, dok njen bivši muž i kompanija njenog nekadašnjeg svekra podnose žalbe.

 

Keli Klarkson sa sinom Remijem na dodeli Gremija 2024.
Keli Klarkson sa sinom Remijem na dodeli Gremija 2024.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Keli Klarkson i Brendon Blekstok upoznali su se preko njegovog oca, koji je pevačici i nekada najvećoj nadi američke muzičke scene bio menadžer. Njihova ljubav je počela 2012. godine, a venčali su se svega nekoliko meseci kasnije.


Par je najpre dobio ćerku River Rouz 2014, a potom i sina Remingtona Aleksandera 2016. godine i izgledali su kao skladna porodica. Sve je zato iznenadila vest iz 2020. godine – da se Keli Klarkson razvodi zbog "nepomirljivih razlika". Zvanično je razvod završen 2021. godine, a od tada je pevačica stalno u ratu s Blekstokom.

 

Brendon Blekstok i Keli Klarkson razveli su se 2021.
Brendon Blekstok i Keli Klarkson razveli su se 2021.foto: RICK DIAMOND/Getty images/Profimedia

Težak razvod Keli Klarkson


Ovo sa čime se nosim je teško jer se ne tiče samo mog srca. Tiče se i drugih malih srca – rekla je nakon razvoda, aludirajući na svoju decu, koja su pogođena rastankom roditelja.


Mediji su pisali da je Blekstok dugo odbijao da napusti ranč u Montani koji je u pevačicinom vlasništvu, a to je učinio tek nakom što mu je sud naredio.

Prema pisanju portala Us Weekly, sud je izdao nalog po kom Brendon Blekstok morao da napusti njihov bivši zajednički dom do 1. juna 2022. godine, protiv čega je on planirao da se bori. Na kraju je ipak odustao od toga i iselio se, a otkriveno je da je nervirao Keli namerno i odbijao da napusti ranč zašto je bio nezadovoljan novcem koji je dobio posle razvoda.

 

Keli Klarkson
Keli Klarksonfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Keli Klarkson je, inače, bivšem mužu plaćala alimentaciju 115.000 dolara alimentacije mesečno do januara ove godine, a uz to mu je uplaćivala i 45.601 dolara alimentacije za dvoje dece, uprkos tome što je starateljstvo pripalo njoj.

 

Keli Klarkson o svom bolnom razvodu


Keli je poznata po širokom osmehu, ali nije krila da je imala mnogo bolnih trenutaka zbog raspada njenog braka.


Nivo depresije i stvari koje dolaze s razvodom i žalošću je neverovatno težak – prokomentarisala je jednom prilikom i priznala da se osećala veoma usamljeno.

 

Brendon Blekstok i Keli Klarkson zajedno imaju dvoje dece
Brendon Blekstok i Keli Klarkson zajedno imaju dvoje decefoto: Todd Williamson / Getty images / Profimedia

Nekada ne znate šta vam život sprema i mislite da će on krenuti u jednom pravcu, ali je okej i ako ne pođe tako – istakla je pevačica. – Nikada ne znate koliko lepo to može biti.


Ona je priznala i da je odavno shvatila da ne može da pronađe ljubav za ceo život.


Uvek sam znala da je ljubav teška. Za mene, ljubav je uvek dolazila sa "slonom u sobi" u vidu tuge. Znala sam da ljubav ne traje doveka. Ne želim da zvučim depresivno, ali mislim da smo stavili mnogo pritiska na tu reč – zaključila je.

 

Keli Klarkson i Brendon Blekstok
Keli Klarkson i Brendon Blekstokfoto: Michael Buckner/Getty images/Profimedia

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Đole Đogani o razvodu sa Slađom


 

makonda-tracker