paparaco

Razvodi se, ali — NE SAMUJE! Šarlot Kaziragi već ima novog partnera, a reč je o poznatom muškarcu (FOTO)

0

Unuka Grejs Keli tek je okončala svoj brak, ali pariski mediji prenose da je našla novu ljubav.

Šarlot Kaziragi navodno već ima novog partnera nakon rastanka od supruga Dimitrija Rasama
Šarlot Kaziragi navodno već ima novog partnera nakon rastanka od supruga Dimitrija Rasamafoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Unuka Grejs Keli, Šarlot Kaziragi nedavno se rastala od supruga Dimitrija Rasama posle četiri godine braka i onoga što je sa strane delovalo kao savršena zajednica.

 

Šarlot (37) i Dimitri (42) venčali su se dva puta u junu 2019. godine. Ambasadorka "Šanela" i unuka slavne dive Grejs Keli i filmski producent verili su se u martu 2018. godine, a u vezi su od 2016. Imaju sina Baltazara, kog su dobili 2018. godine, a Šarlot je i mama sina Rafaela (10), kog je dobila sa komičarem Gadom Elmaleom.

 

Ipak, čini se da lepa unuka Grejs Keli nije dugo samovala. Naime, ona se već zaljubila u drugog, a reč je, navodno, o poznatom i nagrađivanom književniku koji živi u Francuskoj.

 

U pitanju je Nikolas Matju, a još uvek nije poznato koliko dugo je par zajedno, dok se čeka potvrda njihove veze na prvom mestu. Ono što je poznato jeste da je u decembru zatražila razvod, te da je njihov brak samo formalnost, a ona je krenula dalje kada je ljubav u pitanju.

 

Šarlot Kaziragi ne samuje u jeku priča o razvodu
Šarlot Kaziragi ne samuje u jeku priča o razvodufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Premda se kao razlog za rastavu navodi udaljenost, i dalje nije poznato ima li to veze s Nikolasom. On i Šarlot su uslikani u Parizu, a strani mediji pišu kako par izgleda srećno, te da je reč o kratkoj vezi, navodi tportal.hr.

 

 

Nikolas na prvi pogled nije imao profil da zavede članicu monegaškog dvora. Pa, ipak, među njima se vidi magija —navodi pariski magazin koji piše da se novopečeni par ne odvaja. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

 

makonda-tracker