"Dođi da uspavamo decu!"

Sve vreme je bila tu: Ovo je pravi razlog zašto Eva Mendez i Rajan Gosling nisu viđeni zajedno na dodeli Oskara

0

Iako nije osvojio Oskara, kanadski glumac Rajan Gosling obeležio je ovo veče, a pored njega nije bila supruga i glumica Eva Mendez, iako se sve vreme nalazila u objektu

Rajan Gosling na 96. dodeli Oskara
Rajan Gosling na 96. dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

U Los Anđelesu je sinoć po 96. put održana svečana ceremonija dodele Oskara, koja je okupila holivudski krem.


Najpoznatiji glumci sveta pratili su veliki trijumf "Openhajmera" Kristofera Nolana, koji je osvojio sedam Oskara, a bio je nominovan u čak 13 kategorija.


"Openhajmer" je na neki način ukrao Oskara Rajanu Goslingu, budući da je nagradu za najbolju mušku sporednu ulogu, za koju je bio nominovan, dobio Robert Dauni Džunior za ulogu Nolanovom remek-delu.

Ipak, Gosling, koji je obeležio prošlu godinu kao Ken u filmu "Barbi", bio je jedna od glavnih zvezda večeri, a priredio je i performans za pamćenje kada je na sceni Dolbi teatra zapevao "I'm just Ken".

Kako američki mediji pišu, iako nije pozirala s njim na crvenom tepihu i u sali, uz glumca je bila njegova supruga i prerano penzionisana glumica Eva Mendez.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ona je na Instagramu pokazala da je veče provela u bekstejdžu, a na dodelu Oskara stigla je u farmerkama, košulji, teksas jakni, s kačketom na glavi.

 

Eva Mendez u bekstejdžu 96. dodele Oskara
Eva Mendez u bekstejdžu 96. dodele Oskarafoto: Instagram/@evamendes

Uvek s mojim čovekom – napisala je lepotica kubanskog porekla na španskom jeziku uz fotografiju za koju je pozirala ispod natpisa s imenom Rajana Goslinga.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Ona je potom podelila fotografiju za koju je pozirala u garderobi ogrnuta Goslingovim pink sakoom i napisala:

 

Odveo si Kena sve do Oskara, R.G. Hajde sada kući, moramo da uspavamo decu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Par je zajedno od 2011. i imaju dve ćerke, Esmeraldu Amadu i Amadu Li, a već godinama ih u javnosti viđamo zagrljene samo na paparaco fotografijama. Ona je ranije pričala o Goslingovoj i njenoj odluci da ne idu zajedno na svečanosti poput dodele Oskara i poziraju na crvenom tepihu.


Naime, nakon što ju je jedan fan na Instagramu prošle godine pitao hoće li biti deo promocije "Barbi" sa suprugom, Eva je odgovorila:


Kako kul komentar, hvala ti. Ali mi ne radimo takve stvari zajedno. Kao ove fotografije koje objavljujem – u redu mi je da to uradim samo zato što su već objavljene – istakla je Eva, koja i kada podeli neki zajednički trenutak s Goslingom bira ono što je već dostupno u medijima i nikada iz njihovog doma i privatnih trenutaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


Štaviše, Eva Mendez i Rajan Hosling pojavili su se samo jednom zajedno na crvenom tepihu, i to prilikom promocije filma "Kuća iza borova" (2012), na čijem su se setu upoznali.


U međuvremenu su davali sve od sebe da sačuvaju svoju privatnost, pa tako nije poznato ni kada su se i kako tačno venčali, a glumica se povukla iz Holivuda i već neko vreme je posvećena porodici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najveći skandal u istoriji dodele Oskara

 

makonda-tracker