na njihov način

On se nada Oskaru, a one ga obasipaju ljubavlju: Najmisterioznija holivudska porodica konačno viđena u javnosti

0

Dok se najveći broj slavnih svakodnevno eksponira, glumac nominovan za Oskara i glumica koja se zbog porodice povukla iz glume, uživaju u svojoj intimi

Rajan Gosling i Eva Mendez u parku sa ćerkama
Rajan Gosling i Eva Mendez u parku sa ćerkamafoto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prava je retkost videti kanadskog glumca Rajana Goslinga i američko-kubansku glumicu Evu Mendez zajedno u javnosti prava je retkost, a ako su i njihove ćerke – eto poslastice za paparace!


Popularni glumac, koji je pre nekoliko dana nominovan za Oskara za svoju ulogu Kena u filmu "Barbi" Grete Gervig, već godinama je u braku s koleginicom Evom Mendez.

 

Oni važe za toliko misteriozan par da nije poznato ni kada su rekli "da", ali glumica već neko vreme naziva Goslinga svojim suprugom i nosi burmu.

Oni su juče viđeni u Santa Barbari sa ćerkama Esmeraldom Amadom (8) i Amadom Li (7), a sve vreme su opušteno ćaskali, uz povreme poljupce i zajednično fotografisanje telefonom.

 

Pogledajte kako je to izgledalo.

1 / 5 Foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Eva Mendez i Rajan Gosling o nominacijama za Oskara

 

Proteklih dana, par je bio u žiži javnosti jer režiserka filma "Barbi" Greta Gervig i glavna glumica i producentkinja Margo Robi nisu nominovane za Oskara, a Gosling nije krio koliko je razočaran.


Nikakvo priznanje ne bi bilo moguće nikome na ovom filmu bez njihovog talenta, hrabrosti i genijalnosti. Reći da sam razočaran što nisu nominovane u svojim kategorijama bilo bi potcenjivanje. Njihovom radu treba odati priznanje zajedno sa ostalim veoma zaslužnim kandidatima – izjavio je Gosling.

 

Rajan Gosling u ulozi Kena u filmu 'Barbi'
Rajan Gosling u ulozi Kena u filmu "Barbi"foto: WARNER BROS / Planet / Profimedia

Njegova supruga Eva Mendez je, s druge strane, na Instagramu podsetila na negativne komentare kada su se pojavile prve fotografije sa snimanja "Barbi" i naglasila da je ona uvek verovala u Rajana.


Tako sam ponosna što sam Barbika ovom Kenu – poručila je ona. – Toliko mržnje je bilo kada je prihvatio ulogu. Toliko ljudi je pokušalo da ga posrami. Uprkos svim podrugljivim rečenicama i člancima koji su se pisali o njemu, on je stvorio originalni srceparajući i sad već i legendarni lik i progurao ga do Oskara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Premijera "Barbi" u Beogradu

 

makonda-tracker