divne vesti

7 godina su "OPSEDNUTI jedno drugim": Glumica i pevač se verili u tajnosti, a ona ne krije čemu se nada

0

Ne samo što s njim ima divan odnos nego glumica obožava bivšu suprugu svog verenika, dok njegovu decu voli "kao da joj život zavisi od toga"

Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su od 2017. godine
Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su od 2017. godinefoto: DOBN / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica Dakota Džonson (34) uskoro se udaje za pevača Krisa Martina (47), frontmena benda Coldplay, javlja britanski Mirror.


Navodno je "pre izvesnog vremena" pevač zaprosio svoju dugogodišnju devojku, a ona je rekla "da".


Oni su opsednuti jedno drugim od prvog dana, tako da je ovaj sledeći korak bio neizbežan – kaže izvor blizak paru za Mirror. – Oni ne žure da planiraju venčanje, već samo uživaju u tome što su ozvaničili svoju vezu.

Kris Martin i Dakota Džonson zajedno su od 2017. godine, s tim što su raskinuli nakratko 2019.

 

Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su od 2017. godine
Dakota Džonson i Kris Martin zajedno su od 2017. godinefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica, inače ćerka glumaca Melani Grifit i Dona Džonsona, podstakla je glasine o veridbi još 2020, kada se pojavila se prstenom s velikim smaragdom na levoj ruci, ali nije komentarisala glasine.


Dakota je u sjajnim odnosima s Gvinet Paltrou, Krisovom bivšom suprugom i majkom njegove dece Epl (19) i Mozesa (16), a nedavno je pričala koliko uživa u svojoj ulozi maćehe.


Volim te klince kao da mi život zavisi od toga. Svim svojim srcem – istakla je zvezda filma "50 nijansi sive".

 


S Gvinet je izgradila blizak prijateljski odnos, a istakla je da je porodica koju biramo "jednako važna, ako ne i važnija" od one koju smo stekli rođenjem.
Dakota je dodala i da je otvorena za to da i sama postane majka.


Došla sam u fazu da želim da iskusim sve što život može da mi ponudi – objasnila je. – Posebno to što sam žena... Koliko je to j***o magična stvar! Kako ludo, čarobno, divlje iskustvo. Ako mi je suđeno da mi se desi, potpuno sam za to.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

 

makonda-tracker