"to mi je prioriret broj 1"

BESPLATAN trik koji ne može svako da priušti: Slavna glumica otkrila svoju neočekivanu tajnu lepote i zdravlja

0

Holivudska lepotica se na prvom mestu, zarad lepote, zdravlja i svog unutrašnjeg mira uvek okreće istom ritualu

Dakota Džonson ne krije šta je njen glavni prioritet u životu
Dakota Džonson ne krije šta je njen glavni prioritet u životufoto: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Dakota Džonson, zvezda filma "50 nijansi sive" zapažena je od početka karijere zbog svog talenta, lepote i stila, kao i zbog činjenice da je svojevrsno holivudsko plemstvo, kao ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona.


Ona spada u poznate ličnosti koje ne kriju tajne svoje lepote i nege, a sada je otkrila da je za njen izgled i zdravlje najzalužniji – kvalitetan san. Vrlo, vrlo, kvalitetan san.


Naime, ona je ispričala da ne može da funkcioniše ako ne spava makar 10 sati tokom noći, a nije joj strano da prespava i do 14 sati.


Spavanje je moj prioritet broj jedan u životu – rekla je glumica za Wall Street Journal.

Kako je istakla, ona ne koristi alarm za buđenje i da joj nije bitno da se uvek budi u isto vreme da bi održavala neki ritam i redovan raspored u životu.

 

Dakota Džonson najveću popularnost stekla je kao Anastasija Stil u '50 nijansi sive'
Dakota Džonson najveću popularnost stekla je kao Anastasija Stil u "50 nijansi sive"foto: EPA / NINA PROMMER

Nemam redovno vreme buđenja. Zavisi od toga šta mi se dešava u životu – kaže Dakota. – Ako ne radim, ako mi je ponedeljak slobodan dan, spavaću koliko god mogu.


I ne samo što spava dugo i čvrsto već je glumica i tokom dana posvećena tome da ostane maksimalno smirena i opuštena, po cenu toga da otkaže neke obaveze zbog relaksirajuće kupke.


Meditiram svaki dan, dva puta dnevno. Biam transcedentalnu meditaciju. Odnedavno se bavim disanjem i to mi mnogo pomaže kod anksioznosti – otkriva Dakota Džonson. – Otići ću u kadu bilo kad, u bilo koje doba dana. Ako usred dana pomislim "O, bože, šta se ovo dešava?", otići ću u kadu.

 

Glumica je ispričala i da trenira pet puta nedeljno, a praktikuje jogu, pilates i dizanje tegova.

 

Džonsonova je mnoge nasmejala svojim priznanjem da joj je spavanje glavni životni prioritet, pa su drušrtvenu mrežu X preplavili komentari o ovom njenom intervjuu. "Da imam te pare, ni ja ne bih ustajala iz kreveta", "Zamisli da možeš ovo da priuštiš sebi", "Da nemam radno vreme, ovo bi bila i moja tajna lepote"... komentarišu fanovi glumice.


Dakota je, inače, ranije otvoreno pričala o svojoj borbi protiv depresije, koja je prati još od tinejdžerskih godina.

 

Dakota Džonson kaže da joj je spavanje glavni prioritet u životu
Dakota Džonson kaže da joj je spavanje glavni prioritet u životufoto: DPRF / StarMax / Profimedia

Uz pomoć profesionalaca shvatila sam da je to nešto u čemu mogu da potonem – priznala je pre nekoliko godina za Marie Claire. – Ali naučila sam i da to vidim kao nešto lepo jer ja osećam svet. Pretpostavljam da sam imam mnogo svojih složenosti, ali ne dopuštam da to izleti iz mene. Neću da to bude tuđi problem.
 

BONUS VIDEO

"Dovela sam Holivud u Srbiju, to sam skupo platila"

 

makonda-tracker