Dopada li se i vama?

Damski, elegantno, BOŽANSKI! NESTVARNA haljina Dakote Džonson koja baca u MODNU GROZNICU

0

Stil američke glumice Dakote Džonson nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ona je sada otišla i korak dalje

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica Dakota Džonson, ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona, prevazišla je svoju fazu perspektivnog devojčurka i spremna je da hipnotiše!


Lepotica koju smo obožavali u filmu "50 nijansi — Siva" otkako je zaštitno lice modne kuće Gucci iznova pomera granice i čak i u najležernijim prilikama je modna inspiracija kakva se retko viđa. A tek kada je prilika vrlo svečana i zahteva od nje glamur, Dakota se uvek postara da nam pomuti razum.

 

Glumica je bila među zvanicama žurke magazina Vanity Fair, koja se tradicionalno organizuje posle dodele Oskara, i deinitivno je bila među onima po kojima će se pamtiti ovaj događaj.


Dakota se pojavila u grandioznoj kreaciji čiji je gornji deo pripijen i ima vrlo smeo V izrez, a njeni dugački rukavi završavaju se raskošnim prljavoroze i sivkastim perjem. Ono se stapa s perjem na donjem delu haljine, koje pada u talasima, a isti ukras nalazi se i na samom dnu haljine.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Glumica je tako na vrlo suptilan način naglasila svoju fitku figuru i seksepil, a postarala se i da sve oči budu uprte u nju. U tome joj je pomogao i bogat šlep, koji ju je pratio dok je pozirala okupljenim foto-reporterima.


Dakota se sve upotpunila skupocenim minđušama u obliku polumeseca i svojim zaštitnim znakom — osmehom.
 

 

makonda-tracker