pronašla je svoj put

Okušala se u glumi i POBEGLA IZ NJE: Ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit danas je VRLO POZNATA I USPEŠNA

0

Nekadašnji bračni i glumački par dobio je jedno dete, koje je njihov veliki ponos, a Stela nije rešila da pođe njihovim stopama

Antonio Banderas i Melani Grifit bili su u braku od 1996. do 2015. godine
Antonio Banderas i Melani Grifit bili su u braku od 1996. do 2015. godinefoto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP / Profimedia

Kada čujete za ćerku Melani Grifit, verovatno najpre pomislite na čuvenu glumicu Dakotu Džonson, koju je holivudska zvezda dobila tokom ljubavi s kolegom Donom Džonsonom.


Ipak, glumica ima i sina Aleksandera Bauera, iz braka s glumcem Stivenom Bauerom, i ćerku Stelu Banderas, koju je dobila s glumcem Antoniom Banderasom.


Mlada Stela danas ima 26 godina i takođe je poznata ličnost, ali ona nije krenula stopama svojih roditelja i polusestre Dakote. Ćerka Melani Grifit i Antonija Banderasa je modna influenserka, a nedavno je privukla mnogo pažnje na Nedelji mode u Parizu.

 

Stela Banderas, ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit, na Nedelji mode u parizu
Stela Banderas, ćerka Antonija Banderasa i Melani Grifit, na Nedelji mode u parizufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Stela Banderas posetila je modnu reviju francuske kuće Dior, gde se pojavila u neobičnoj mrežastoj kreaciji i dugačkom mantilu, a u pitanju je samo još jedno u nizu njenih zapaženih izdanja.


Ćerka bivšeg bračnog para okušala se kao dete u glumi, kada je zaigrala u filmu "Ludi u Alabami" (1999), koji je režirao njen tata Antonio i u kom je glavnu žensku ulogu igrala njena mama Melani.

 

Ipak, nije je ovaj posao dovoljno privlačio, pa je danas poznato ime u modnim krugovima kao trendseterka i popularna devojka na Instagramu.

 


Uz to, osnovala je brend Lightbound, koji se bavi prodajom parfema.


Ona je vrlo svesna i ozbiljna devojka – rekao je jednom prilikom Antonio Banderas. – Želim da ona radi ono što zaista želi. Uvek će imati moju punu podršku, za šta god da se odluči. Ako želite da bude doktorka, biću tu da je podržim. Ne bih da je forsiram da radi nešto što ne želi. Hoću da moja ćerka bude slobodna i nezavisna žena. Mora da pronađe svoj put.

 


Stela ima sjajan odnos sa svojim roditeljima, a o njoj u intervjuima češće govori otac, koji je požalio da njegova modna zvezda nije oduševljenja stilom koji njen tata preferira. Štaviše, Stela i njena polusestra Dakota su saglasne da se Antono ne oblači najbolje.


One žele da papi bude više trendi, a ja se ponekad zaglavim u starim stvarima koje imam – rekao je 2017. godine Banderas na Nedelji mode u Majamiju za sajt Fashionista.

 

 

makonda-tracker