uspešna porodica

"ZNAŠ LI ŠTA TO ZNAČI?" Don Džonson je prestao da finansira ćerku Dakotu dok je bila tinejdžerka, ovako je ona REAGOVALA

1

Glumica Dakota Džonson stekla je i sama svetsku slavu, ali najpre je postala poznata još dok je bila dete — kao ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako ćerka slavnih i prebogatih roditelja, Dakota nije uvek imala finansijsku podršku. Glumac Don Džonson imao je pravilo da svu decu finansira dok ispunjavaju jedan uslov. Dakota se oglušila o njega kao tinejdžerka, kad je i ostala bez džeparca.

 

"U našoj porodici važi pravilo da ste na platnom spisku dok se školujete. Ako idete na fakultet, dobijate novac", ispričao je Don u emisiji Late Night.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

"Pred kraj srednje škole pitao sam Dakotu da li želi da razmotrimo i posetimo neke fakultete. Rekla mi je da ne želi, jer ne misli da ide na fakultet", prisetio se glumac, koji je tada ćerku podsetio na porodično pravilo:

 

"U redu, znaš li šta to znači? Više nisi naplatnom spisku", rekao je Don, a Dakota mu je kratko odgovorila: "Ne brini ti zbog toga".

 

Tri nedelje nakon tog razgovora, Dakota je dobila ulogu u filmu "Društvena mreža".

 

Don kaže da ga Dakota nikad ni ne pita za profesionalne savete, a na nju je više nego ponosan.

 

 

 

makonda-tracker