za 5 minuta je otplatila dug

Zbog odbijanja vakcinacije je ostala s 10 dolara na računu: Iznenadiće vas šta je "SPASILO ŽIVOT" porodici lepe glumice

0

Samo što je ostala bez izvora prihoda, glumica iz čuvenih serija je ostala bez stana u kom je živela 22 godine, a morala je da brine i o dementnoj majci. Danas je ne samo finansijski stabilna već živi u izobilju.

Drea de Mateo spas je pronašla na neočekivanom mestu
Drea de Mateo spas je pronašla na neočekivanom mestufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Drea de Mateo (52) proslavila se ulogom u seriji "Sopranovi", a kasnije smo je gledali u mnogim uspešnim ostvarenjima, uključujući i "Očajne domaćice".


Međutim, uprkos uspešnoj karijeri u Holivudu, u jednom trenutku se našla u finansijskom škripcu tako velikom da nije imala nikakav izvor prihoda.


Kako je otkrila, nakon što je odbila da se vakciniše protiv kovida, nije bila poželjna na setovima u Holivudu, pa je završila sa samo 10 dolara na svom bankovnom računu.

Nakon velike eksplozije u njenoj zgradi na Mehnetnu, ostala je bez stana u kom je živela 22 godine, s dvoje dece, dok je morala da brine i o majci, koja pati od demencije.


Zbog toga se okrenula – platformi OnlyFans, ali ne nameravajući da deli svoje obnažene fotografije i snimke. Sa svojim suprugom Robijem je planirala da snima nešto nalik na podkast i objavljuje ekskluzivno na ovom sajtu kako bi pretplatom došla do nešto novca.


Uskoro je, međutim, počela da deli provokativan sadržaj i bila je zapanjena time koliko je brzo uspela da reši novčane probleme. Posle samo pet minuta je uspela da plati ogroman dug.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OnlyFans (@onlyfans)


Uradila sam to, ali nisam htela to da radim – rekla je Drea de Mateo.
Nakon što je počelo da joj se isplaćuje, glumica je, kaže, zavolela OnlyFans, a u njemu je pronašla i novi način samoosnaženja.


Dobar je osećaj videti te fotografije – kaže ona. – Možda su tu i tamo retuširane, ali istina je i da me snimaju uživo dok te fotografije nastaju i fanovi mogu da me vide u realnom vremenu. Većim delom izgledam dobro, a najbolji deo je to što mogu da se ugojim. Ne izgledam dobro na fotografijama ako sam mršava. Pre snimanja jedem i jedem. Moram da se popunim da izgledam bolje.

Ona je istakla da, kao žena italijanskog porekla, uživa u testenini i mesu.

 


Grudi i zadnjica moraju da budu veliki. U suprotnom, fotografije su festival dosade – kaže Drea.


Zahvaljujući novcu koji je zaradila na ovaj način, glumica je pokrenula i svoj modni brenda ULTRAFREE, inspirisan stilom njenog 12-godišnjeg sina Vejlona.


Ona danas ne samo što voli OnlyFans nego ga smatra projektom koji je spasao život njene porodice.

 


To nas je spasilo – rekla je za Daily Mail. – OnlyFans je spasao moj život, 100 posto. Ne mogu da verujem da to kažem, ali jeste nas spasio.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Reakcije na Milicu Dabović na OnlyFans-u

 

makonda-tracker