istina ili laž?

Pokrenut je niz monstruoznih optužbi: PANDORINA KUTIJA prošlosti čuvenog pevača otvorena je na paklen način

0

Slavni reper Paf Dedi našao se na meti strašnih optužbi, koje su deo pokrenute lavine.

Nove optužbe na račun Paf Dedija nose užasne detalje
Nove optužbe na račun Paf Dedija nose užasne detaljefoto: EPA/IAN LANGSDON

Slavni reper, muzičar i producent Šon Kombs, poznat kao Paf Dediodnosno Pi Didi, optužen je da seksualni napad od strane bivšeg zaposlenog radnika muškog pola, prenosi NBC.

 

Kako se navodi u sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ, Rodni Džouns "Lil Rod", bivši producent i snimatelj koji je radio za Didija, tvrdi da ga je muzički mogul seksualno napastvovao dok je radio na njegovom poslednjem albumu, od septembra 2022. do novembra 2023. godine.

 

Producent navodno tvrdi da ga je Didi uhvatio za genitalije i dodirivao mu intimne delove u analnoj regiji, kako bi ga naveo da imaju odnose, navode strani mediji, među njima Pejdž Siks.

 

Navodi se da je Didi hodao nag ispred svog zaposlenog, kao i da ga je izložio neželjenoj i neopravdanoj seksualnoj pažnji svojih prijatelja, među kojima je slavni reper Kuba Guding Džunior i rođaka reperove devojke Jang Majami. Navodno, ona je pokušala da ima intimne odnose sa njim ispred Didija lično.

 

Džouns navodi da je bio primoran da traži seksualne radnice i izvodi intimne radnje s njima na Didijev zahtev. Dalje se navodi da on veruje kako je bio drogiran i silovan tokom jedne žurke koja se odigrala u februaru 2023. Navodno se probudio nag, omamljen i zbunjen u krevetu sa Didijem i dve seksualne radnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE (@diddy)

Advokat Paf Dedija navodi da su optužbe lažne, da je sve "čista fukcija" i da se ne dešava ništa osim "njegove želje da dođe na naslovne strane".

 

Ipak, ova optužba samo je poslednja u nizu. 

 

Prošlost Paf Dedija: istina ili nagađanja?

 

Ova vest dolazi nakon priča i glasina o njegovom nasilnom ponašanju koje kruže već decenijama.

 

Bivša devojka hip-hop mogula, R&B pevačica Kesi Ventura optužila ga je za silovanje i zlostavljanje. Ta tužba je rešena nagodbom svega 24 sata nakon što je podneta. 

 

Didi sa Kesi Venturom
Didi sa Kesi Venturomfoto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dan nakon što je nagodba objavljena, hešteg #SurvivingDiddy (Preživeti Didija) bio je u trendingu, a brojni ljudi predviđaju da će uskoro više žena istupiti sa optužbama protiv Combsa.

 

Svi u muzičkoj industriji znaju za Didijevu podmuklu prošlost. Mislim da su mnogi bili šokirani nivoom detalja izloženih preko Kesi, ali možda najviše šokirani time što joj je trebalo toliko vremena da se otkrije — kistakao je izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NASILJE ĆE SE UMNOŽAVATI JER NIŠTA NE RADIMO! Pedagog Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

 

makonda-tracker