"to je surov eksperiment!"

Znate li kako izgledaju deca Penelope Kruz i Havijera Bardema? Nemaju društvene mreže, a roditelji ih kriju od sveta

0

Slavni par je stalno pred očima javnosti, ali njihovog sina Lea i ćerku Lunu teško da ćete videti na crvenom tepihu ili na društvenim mrežama

Penelope Kruz i Havijer Bardem na dodeli Oskara
Penelope Kruz i Havijer Bardem na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Španski glumci i oskarovci Penelope Kruz i Havijer Bardem spadaju u poznate ličnosti koje se ne eksponiraju preterano vojim privatnim životom, pa je tako malo verovatno da ćete videti njihovu decu na javnim događajima.


Penelope je najpre 2011. u Los Anđelesu na svet donela sina Lea, a zatim je 2013. u Madridu rođena njihova ćerka Luna.


Par daje sve od sebe da sačuvaju njihovu privatnost i omogući im normalno i bezbrižno odrastanje, bez crvenih tepiha, paparaca i glamura koji neizbežno prati njihov život.

Međutim, u više navrata nisu uspeli da umaknu foto-reporterima, pa smo imali priliku da vidimo Lea i Lunu.

 

Kako izgledaju deca Penelope Kruz?


Poslednji put je Penelope viđena sa svojom decom 2022. godine, tokom odmora u Rapalu, na severozapadu Italije, kada je glumica šetala parkom sa svojim mališanima.

 

Luna Kruz Bardem i Penelope Kruz u Italiji
Luna Kruz Bardem i Penelope Kruz u Italijifoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona je nosila zaštitnu masku kako bi ostala inkognito, ali su je paparaci prepoznali, dok su Leo i Luna šetali pored nje i razgledali.

 

Leo Kruz Bardem i Penelope Kruz u Italiji
Leo Kruz Bardem i Penelope Kruz u Italijifoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Penelope je nedavno u intervjuu za Elle otkrila i zašto ne objavljuje na Instagramu fotografije svoje dece i ne vodi ih na prestižne događaje.


Na njima je odluče hoće li se baviti poslom zbog kog će biti izloženi javnosti ili ne. O tome mogu da pričaju kada budu spremni – kaže glumica.
Štaviše, njena deca nemaju profile na društvenim mrežama.


Tu se tako lako manipuliše, naročito ako vam se mozak tek razvija – naglašava glumica. – I ko plaća cenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je tek s 25 godina naučila kako funkcioniše blekberi. To je surov eksperiment nad decom, nad tinejdžerima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

 

makonda-tracker