veličanstvena

367.000 detalja prišivano je 1.260 sati za REMEK-DELO! Ovu haljinu Penelope Kruz morate da vidite i nećete je zaboraviti

0

Za najvažniji crveni tepih u Španiji, modna kuća Chanel je Penelope Kruz dodelila jednu od najlepših kreacija u svojoj istoriji

Penelope Kruz na 38. dodeli Goja nagrada
Penelope Kruz na 38. dodeli Goja nagradafoto: EPA-EFE/Mariscal

U Valjadolidu je sinoć održana 38. dodela Goja nagrada, koju dodeljuje Španska akademija filmskih umetnosti, a jedna od najzapaženijih zvezda je – kako to obično biva gde god se ona pojavi – bila Penelope Kruz.


Španska glumica (49), koja trenutno promoviše svoj novi film "Ferrari" pojavila se na crvenom tepihu u vrlo elegantnom modnom izdanju, a francuska kuća Chanel, čije je Penelope zaštitno lice već godinama, svojski se potrudila da joj napravi toaletu o kojoj će pričati ceo svet.


Slavna glumica stigla je na ceremoniju u crnoj haljini koja je deo haute couture kolekcije za jesen i zimu 2023/24. godine, a u galeriji pogledajte kako ona izgleda.

1 / 9 Foto: EPA-EFE/Mariscal

Dugačka crna kreacija prekrivena je izvezenim šljokicama koje formiraju floralne oblike u ružičastim i tamnoplavim tonovima, a sadrži oko 367.000 elemenata, dok je na njoj rađeno oko 1.260 sati!

 

Penelope Kruz u Chanel haljini na 38. dodeli Goja nagrada
Penelope Kruz u Chanel haljini na 38. dodeli Goja nagradafoto: EPA-EFE/Mariscal

Toaleta je pripijena uz telo, ima tanke bretele, a od kolena se širi u sirena-kroj, dok kompletan donji deo prekriva providna crna tkanina.


Penelope nije bila nominovana za neku od priznanja, a do sada je za Goja nagradu nominovana 14 puta i osvojila ju je triput, za filmove "Viki Kristina Barselona", "Vrati se" i "Devojka tvojih snova".

 

Ona je od 2010. godine u braku s kolegom Havijerom Bardemom, s kojim ima dvoje dece, blizance Lunu i Lea.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnika koja Penelope Kruz pomaže da ostvari snove

 

makonda-tracker