"veoma nova frizura"

Deluje godinama mlađe, gušće, zdravije: Penelope Kruz otkrila zašto se ošišala tik pred dodelu SAG nagrada

0

Španska glumica priznala je u razgovoru s novinarima da joj je frizura veoma sveža, kao i zbog čega se odlučila za ovu promenu

Španska glumica i zvezda filma 'Ferrari' Penelope Kruz na dodeli SAG nagrada u Chanel haljini
Španska glumica i zvezda filma "Ferrari" Penelope Kruz na dodeli SAG nagrada u Chanel haljinifoto: Image Press Agency/NurPhoto/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Los Anđeles je sinoć okupio najpopularnije glumce sveta u ovom trenutku na 30. dodeli SAG nagrada, koje dodeljuje Udruženje filmskih glumaca.


Videli smo veliki broj zapaženih modnih izdanja, okupljanje glumica iz filma "Đavo nosi Pradu", zatim apsolutni vrhunac Barbi stila Margo Robi...


Među onima koji su prošetali crvenim tepihom bila je i španska glumica Penelope Kruz, koja je izgledala ubičajeno božanstveno u couture haljini francuske modne kuće Chanel, čije je Penelope zaštitno lice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)


Toaleta balskoj kroja, sa svetlucavim korsetom i karnerom koji pada preko grudi istakla je retku lepotu Penelope Kruz, a glumica je svoje izdanje upotpunila obućom i nakitom iz kolekcije N°5 slavnog brenda, uključujući dijamantski prsten od 18-karatnog belog zlata i luksuzno prstenje i minđuše.

 

Penelope Kruz na dodeli SAG nagrada u Chanel haljini
Penelope Kruz na dodeli SAG nagrada u Chanel haljinifoto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Veoma nova" frizura Penelope Kruz


Poseban utisak vatrena Špankinja je ostavila frizurom, za koju je priznala da je "veoma nova". Ona već neko vreme ima bob frizuru, a sada ju je skratila još malo.


Stalno menjam frizuru zbog svojih uloga, ali sada sam rekla: "Ne, moram da uradim nešto za sebe", pa sam se ošišala – rekla je glumica za ET.


Ona je oplemenila svoju kosu nešto svetlijim pramenovima nego kad smo je poslednji put videli, pa sada ima božanstvene nijanse lešnika, a kosu je podelila na razdeljak sa strane. Dodatni volumen postigla je jednim talasastim pramenom koji joj uokviruje lice, dok je ostatak isfeniran ka unutra.


Bob frizura jedan je od vanvremenskih trendova kada je reč o stilizovanju kose, pa spada u one koje će biti večno trendi i s kojima jednostavno nema greške. Takođe, važi i za stil koji podmlađuje, naročito u kombinaciji sa svetlijim pramenovima, a odlučili se za opciju sa šiškama ili bez njih, garantuju šik izgled.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako sama da ošišam šiške!? Frizerke imaju samo jedan savet

 

makonda-tracker