tek je počela

Posvetila joj pesmu i – IMA JOŠ 5! Bukti rat između muzičkih zvezda, a dok jedna strana iznosi prljavštine, druga ćuti

0

Nakon što se osetila prozvanom u njenoj najnovijoj pesmi, popularna reperka obratila se koleginici nizom uvreda i najavljuje da ima još pet spremnih pesama o njoj

Niki Minaž snimila disstrack posvećen Megan Di Stalion
Niki Minaž snimila disstrack posvećen Megan Di Stalionfoto: EPA-EFE/Ole Berg-Rusten

Popularna reperka Niki Minaž objavila je početkom decembra album Pink Friday 2, ali to ne znači da će neko vreme odmoriti od studija.


U toku noći ona je, naime, objavila pesmu Big Foot, a u pitanju je tzv. disstrack upućen njenoj koleginici Megan Di Stalion!


Niki se, naime, našla prozvanom u Meganinoj pesmi "Hiss" i odmah joj odgovorila najavom svoje nove pesme. Objavila je promotivnu fotografiju na kojoj vidimo malo žensko stopalo u roze čizmi kako stoji u ogromnom otisku stopala, a potom i Meganinu fotografiju i poručila da uskoro stiže pesma Big Foot.

U njoj ismeva činjenicu da je Megan upucana u stopalo pre izvesnog vremena, zatim dovodi u pitanje je li uopšte upucana jer ne vidi ožiljak.

 

Narugala se reperki zbog intervjua koji je dala u intervjuu Gejl King, pominje njenu "mrtvu mamu" Holi, koja je 2019. umrla od tumora na mozgu, tvrdi da joj drugi pišu pesme... Repuje i da je Megan svaki album propao, iako je reperka višestruka osvajačica Gremija, kao i da ju je Kajli Džener pijanu izbacila iz kuće i pustila da se tetura ulicom.

Megan, međutim, sve to ignoriše i sinoć je viđena u provodu u Los Anđelesu.

Snimila sam još pet pesama! Čekam te, k***o! – poručila je posle objavljivanja pesme Niki na X-u.


Zašto su Niki Minaž i Megan Di Stalion u svađi?


Sukob između nekadašnjih prijateljica i saradnica tinja već neko vreme, a najnoviji je počeo nakon što je Megan u svojoj pesmi "Hiss" poručila da "nisu ljuti na Megan nego na Meganin zakon".

 

Time je, veruju mnogi i, očigledno Niki, aludirala na Nikinog supruga Keneta Petija, koji je nedavno propustio obavezu javljanja za potvrđivanje u upisa u registar seksualnih prestupnika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)


Pre veze s Niki Minaž, on je osuđen zbog pokušaja silovanja, a izjasnio se krivim i za ubistvo iz nehata pre dve decenije.


Reperka ga je od početka veze branila od negativnih komentara, baš kao i svog brata osuđenog Dželanija, osuđenog pedofila, što joj je značajno narušilo imidž.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)


Megan i Niki su, inače, sarađivale na pesmi Hot Girl Summer 2019, a u međuvremenu su prestale da se prate na Instagramu. Niki je potom u jednoj pesmi optužila Megan da je alkoholičarka, a od tada su jedna ka drugoj bacale otrovne strelice.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Savet Sajsi MC budućim majkama

 

makonda-tracker