"on je srećan!"

Šuška se da se ne slažu oko jedne stvari: Džej Lo su bez ustručavanja pitali – zašto joj muž uvek izgleda nesrećno

0

Ben Aflek često na fotografijama izgleda tužno, nervozno i nezadovoljno, a dok neki to pripisuju činjenici da od paparaca ne može da ode ni da baci smeće, drugi, verovali ili ne, krive Dženifer Lopez

Ben Aflek i Dženifer Lopez tokom rasprave na crvenom tepihu
Ben Aflek i Dženifer Lopez tokom rasprave na crvenom tepihufoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ben Aflek svakodnevno je na meti paparaca i postao je svojevrsni "mim", pa ste se sigurno do sad bar jednom do sad nasmejali šalama za koje su iskorišćeni njegovi tužni izrazi lica.


Dok je proživljavao neke teške trenutke – borio se protiv alkoholizma i raspadao mu se brak s majkom njegove dece Dženifer Garner, on je fotografisan namršten, nervozan, na ivici suza, tužan, zbunjen... Ali se nije mnogo promenilo ni otkad je sredio svoj život.


Otkad je u braku sa Dženifer Lopez, Aflek je, čini se, zadovoljniji, ali ga paparaci neprestano prate i često imamo priliku da ga vidimo u ne tako sjajnom raspoloženju. 

Sve je više komentara da je glumac nesrećan u braku sa Džej Lo, da se svađaju jer on puši, da mu smeta to što nikako da se sklone od paparaca, a toliko se o tome piše po društvenim mrežama da su na dodeli Zlatnih globusa pitali latino divu o tome.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez na 81. dodeli Zlatnih globusa
Ben Aflek i Dženifer Lopez na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Pevačica i glumica bila je prinuđena da odgovori za Entertainment Tonight zašto njen muž ne izgleda srećno na fotografijama.


Ne znam – rekla je Džej Lo. – Ben je dobro, ne morate da brinete o Benu. Reći ću vam samo da je on dobro. On je srećan, on je ovde, on je nominovan.


Par je, inače, bio na dodeli Zlatnih globusa jer je Aflek nominovan za ovo priznanje za svoj film Air, koji je objavljen prošle godine.


On je u fazonu "Ja samo kuliram, ne razumem zašto pritiskaju" – rekla je Džej Lo kroz smeh.

 

Ben Aflek nije fan svakodnevnog fotografisanja
Ben Aflek nije fan svakodnevnog fotografisanjafoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Aflek je, inače, bio sjajno raspoložen na ovoj ceremoniji i sve vreme je ćaskao s najboljim prijateljem Metom Dejmonom i u više navrata se fotografisao sa suprugom.


Kako piše Daily Mail, glumcu smeta to što Dženifer i on nemaju nikakvu privatnost i stalno ih prate fotografi.


Ben i Džen su okej... Često ga viđamo uznemirenog, ali to je samo zato što on mrzi paparace koji ih prate – rekao je izvor blizak glumcu.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez svakodnevno su na meti paparaca
Ben Aflek i Dženifer Lopez svakodnevno su na meti paparacafoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– On ne voli da se fotografiše na crvenom tepihu ni da ga fotografišu kada je napolju i vodi svoj život. On zna da Džen to voli, pa ih to ponekad dovede do sukoba, ali se na kraju vraćaju svojoj sreći – kaže anonimni izvor. – Život slavnog para ponekad može da bude težak jer Ben samo želi da ode u restoran ili da popije kafu i završi s tim, da ima više privatnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Svađa Džej Lo i Ben Aflek

 

makonda-tracker