čuvaju privatnost

"Ne ponašaju se kao Ben i Džej Lo... TO NIJE NJIHOV STIL!" Dženifer Garner 5 godina u tajnoj ljubavi sa zgodnim moćnikom

0

Dok su njen bivši muž Ben Aflek i njegova supruga Dženifer Lopez svaki dan u medijima, veza slavne glumice ostaje "ispod radara"

Ljubavni život Dženifer Garner posle razvoda od Bena Afleka nije izložen javnosti
Ljubavni život Dženifer Garner posle razvoda od Bena Afleka nije izložen javnostifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Bivši supružnici i holivudski glumci Dženifer Garner i Ben Aflek svakodnevno su na meti američkih paparaca, pa su tako pre nekoliko dana viđeni u vrlo prisnoj situaciji.


Roditelji troje dece sedeli su u automobilu sa ćerkom Serafinom, a Garnerova je u jednom trenutku zagrlila bivšeg muža, dok se Aflek naslonio na nju i žmurio nasmejan.


I dok su fanovi Dženifer Lopez, supruge Bena Afleka, brinuli šta Džej Lo misli o ovakvoj bliskosti, mnogi su zaboravili da je i njena imenjakinja godinama u skladnoj vezi.

 

Dženifer Garner je već pet godina srećno zaljubljena u Džona Milera, biznismenom i glavnim izvršnim direktorom kompanije CaliGroup, iako se spekulisalo da su raskidali više puta. Nikada glumica nije komentarisala ove tračeve, a nije se ni zvanično pojavljivala s Milerom u javnosti, jer je par odlučio da sačuva svoju privatnost od medija.

 

Dženifer Garner se nikad nije pojavila na nekom javnom događaju sa svojim dečkom Džonom Milerom
Dženifer Garner se nikad nije pojavila na nekom javnom događaju sa svojim dečkom Džonom Mileromfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Štaviše, to što Džonu Mileru nije potrebna pažnja javnosti jedan je od kvaliteta koji su privukli holivudsku zvezdu.


Njoj se dopada to koliko on ne mari za pažnju i celu tu holivudsku priču... Na taj način se njihova veza razlikuje od one koju imaju Ben i Džej Lo – rekao je jednom prilikom izvor blizak Dženifer Garner. – Nikada ih nećete videti kako se ponašaju na određeni način pred kamerama, to jednostavno nije njihov stil.


Anonimni izvor dodao je da se par bavi svojom vezom, a ne time šta o njoj misle ljudi koje ne poznaju.

 

DŽenifer Garner ne eksponira u medijima svoju vezu sa Džonom Milerom
DŽenifer Garner ne eksponira u medijima svoju vezu sa Džonom Mileromfoto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Srećniji su ako su samo još jedan običan par, ne treba im tuđa potvrda da bi znali da treba da budu zajedno. To ne znači da imaju nešto protiv onih koji se tako ponašaju, samo nisu takvi – kaže izvor.


Dženifer Garner i Ben Aflek su, inače, bili rastavljeni od 2015. godine, a zvanično su se razveli 2018. Tokom braka su dobili troje dece: Serafinu, Vajolet i Semjuela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Embed Instagram Post Code Generator

 

Iste godine kad je došao kraj njihovom braku, glumica upoznala Milera, koji se upravo razveo od izvesne Karolin Kembel, s kojom ima dvoje dece.. S druge strane, Aflek se, nakon nekoliko kraćih veza, pomirio sa Dženifer Lopez posle 17 godina od njihove prve veridbe, a venčali su se u julu 2022.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Dženifer Lopez

 

 

makonda-tracker