gde pre gledati?

Kad Džej Lo okiti JELKU, to izgleda – kao u snu: Latino diva uskladila stajling s novogodišnjom dekoracijom

0

Dženifer Lopez poklekla je pred trendom monohromatske jelke, a ispred nje je pozirala u skupocenoj modnoj kombinaciji koja nije birana slučajno...

Dženifer Lopez slavi Božić s Benom Aflekom u njihovoj 'megavili'
Dženifer Lopez slavi Božić s Benom Aflekom u njihovoj "megavili"foto: : Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (54) svake godine da sve od sebe da svoj dom pretvori u malu prazničnu bajku, pa izuzetak nije ni ovaj decembar.


Latino diva odlučila je da novogodišnja dekoracija u vili koju deli sa suprugom Benom Aflekom bude u zlatnim tonovima, a s ukrasima kojima je okitila jelku je uskladila i svoje skupoceno modno izdanje.


Džej Lo ukrasila je dvoje božićno drvce smrznutim šišarkama, lampicama u svetlim nijansama i različitim okruglim ukrasima zlatne boje.

Ona nije preterivala sa zlatnim kuglama, a praznine je upotpunila svetlima, uz poneki zlatni cvet, što je savršen izbor ako želite da probate trend monohromatske jelke.

1 / 5 Foto: jlo/Instagram

Pevačica je ispred nje pozirala u širokoj beloj bluzi, koju je uvukla u spektakularnu midi-suknju modne kuće Dior. U pitanju je model A-kroja izrađen od kvalitetnog žakarda, s predivnim zlatnim vezom, što se savršeno uklopilo uz njenu jelku.


Da sve bude još više u tonu, Džej Lo je ponela i Gucci svetlucave sandale s visokim štiklama u srebrnim i zlatnim tonovima.

 

Dženifer Lopez ispred novogodišnje jelke
Dženifer Lopez ispred novogodišnje jelkefoto: jlo/Instagram

Dženifer će Božić provesti s glumcem Benom Aflekom, za kog se udala u julu prošle godine, a još uvek nije poznato hoće li s njima biti i njihova deca iz prethodnih brakova ili će ona praznike proslaviti s Dženiferinim bivšim suprugom Markom Entonijem, odnosno Benovom prvom ženom Dženifer Garner.


Par već neko vreme živi u luksuznoj vili za koju su izdvojili 60 miliona dolara, a mediji je opisuju kao "megavilu", a Džej Lo je nedavno pokazala kako je u njoj obeležen Dan zahvalnosti.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez u venčanici

 

makonda-tracker