mnogi se nadaju tome

Tužni su, slomljeni, ali... Zbog poslednjeg poteza Hjua Džekmena fanovi su ubeđeni da se IPAK — NE RAZVODI

0

Hju Džekmen i njegova supruga Debora objavili su da se razvode, ali sada mnogi sumnjaju u to.

Da li su Hju Džekmen i Debora Li Furnes ipak uspeli da spasu svoj brak?
Da li su Hju Džekmen i Debora Li Furnes ipak uspeli da spasu svoj brak?foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Čuveni glumac Hju Džekmen nedavno je postao centar pažnje medijskih natpisa, kada je otkriveno da se razvodi od supruge Debore Li Furnes. Premda je njihova brakorazvodna parnica još uvek u toku, šuškalo se da je glumac već uplovio u novu vezu s poznatom glumicom, a pre toga se navodilo da je već spreman i za novu ženidbu.

 

Ipak, njegov trenutni odnos sa Deborom, koju su nazivali i "ružnom srećnicom", mogao bi možda da utiče na njegove planove o novoj ljubavi. Par je nedavno viđen zajedno na večeri, koja je pokrenula nova šuškanja da se ipak ne razvode. 

 

Na večeru su kasnije došli i njihova deca, Oskar i Ava, ali i nekolicina njihovih prijatelja, a fotografija s okupljanja objavljena je i na Instagramu. Par je, inače, objavio da se razvodi nakon 27 godina braka.

 

1 / 6 Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Poslednji njihov potez u nizu bacio je sumnju na to.

 

Hju i Debora su zajedno izjavili saučešće porodici preminulog kuvara Bila Grejndžera na Instagramu, potpisavši se maltene kao par.

 

Njegovo prijateljstvo će nam najviše nedostajati. Šaljemo ljubav Natali i njihovim trima neverovatnim ćerkama Edi, Ines i Bani. Počivaj u miru. Deb i Hju — napisali su u zajedničkoj objavi Džekmen i Debora.

 

 

U svakom slučaju, jedno je očigledno — par je ostao u odličnim odnosima, što je kod mnogih probudilo nadu da su ipak uspeli da izglade nesuglasice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Hju Džekmen

 

makonda-tracker