nije mu lako

Šta radi Hju Džekmen na ulicama Njujorka nakon razvoda? Svi gledaju u čudu, samo jednu rečenicu je uspeo da izgovori

0

Glumac je ponovo slobodan posle 27 godina braka

Hju Džekmen luta ulicama Njujorka
Hju Džekmen luta ulicama Njujorka foto: EPA / ETTORE FERRARI

Čuveni glumac Hju Džekmen nedavno je prošao kroz brakorazvodnu parnicu sa svojom, sada već bivšom suprugom, Deborom Li Furnes. Sve oči javnosti proteklih dana bile su uprte u njih.

 

Zbog velike pažnje javnosti i pompe koja se u medijima podigla zbog njihovog razvoda glumac se neko vreme nije pojavljivao u javnosti. Ipak, život ide dalje ,a on je jedan dan izašao na ulice Njujorka.

 

Novinari i fanovi su pokušavali da mu postave pitanja, ali on nije bio zainteresovan da na njih odgovara.

 

 

Oni su izdali saopštenje koj je znenadilo sve njihove fanove i prijatelje.

 

- Imali smo sreću da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u divnom braku punu ljubavi. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo nastavili sa našim individualnim rastom - navodi se u saopštenju.

 

- Naša porodica je bila i uvek će biti naš glavni prioritet. Ovo sledeće poglavlje preuzimamo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Veoma cenimo vaše razumevanje za poštovanje naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju u celom životu. Ovo je jedina izjava koju će iko od nas ikada dati.

 

 

Ipak, sve je zanimalo kako se Hju sada oseća, a ono što su mediji primetili jeste i to da on više ne nosi svoj venčani prsten. On je šetao ulicama Njujorka, pokušavajući da nastavi tamo gde je stao.

 

Činilo se da je malo rasejan, kao da je lutao, a da ni sam ne zna kuda. Na pitanje jednog od fanova koji su mu priznali, samo je kratko uspeo da kaže:

 

- Ovo je komplikovano vreme.

 

Čini se da je glumcu bilo veoma teško, čak toliko da nije želeo o tome da razgovara. 

 

Glumac (54) i Debora Li (67) su se razveli, a u braku su usvojili dvoje dece,  Oskara (23) i Avu (18).

 

Bonus video:

 


 

makonda-tracker