blista

27 godina je voleo jednu ženu: Zbog ovih fotografija obožavateljke su sigurne da (još uvek oženjeni) glumac ima DEVOJKU

0

Nakon što je, očigledno veoma zadovoljan, glumac podelio fotografije iz jutarnje šetnje, svi su sigurni da je ponovo zaljubljen

Hju Džekmen trenutno se razdvodi od supruge Debore Li Furnes
Hju Džekmen trenutno se razdvodi od supruge Debore Li Furnesfoto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fanovi australijskog glumca Hjua Džekmena (55) uvereni su da je on pronašao novu ljubav, nakon najnovijih fotografija koje je podelio na Instagramu.


Džekmen je pozirao na nekoliko mesta u njujorškom Central parku, očigledno odlično raspoložen i zadovoljan, a potom ih podelio uz vedar opis.


Dobro jutro iz magičnog, osunčanog i suvim lišćem posutog Central parka! Dobro jutro – poručio je Hju Džekmen.

Iako glumac ničim nije otkrio da je bila u pitanju romantična jutarnja šetnja, zbog njegovog osmeha i potrebe da podeli nekoliko trenutaka iz običnog obilaska parka, njegove obožavateljke veruju da je on sveže zaljubljen.

"Ko te je slikao, Hju?", "Ovo je osmeh zaljubljenog muškarca", "Jednostavno znam da je s druge strane kamere bila neka posebna žena", "Uzbuna! Hju Džekmen se zaljubio!"... neki su od komentara njegovih pratilaca.

 

Hju Džekmen trenutno se razvodi od supruge Debore Li Furnes
Hju Džekmen trenutno se razvodi od supruge Debore Li Furnesfoto: EPA / ETTORE FERRARI

Podsetimo, Hju Džekmen i njegova supruga Debora Li Furnes saopštili su sredinom septembra ove godine da se razvode posle 27 godina braka, u kom su usvojili dvoje dece i bili nerazdvojni na putu ka glumčevom svetskom uspehu.


Blagosloveni smo što smo delili gotovo tri decenije zajedno kao muž i žena, u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada menja i odlučili smo da se razdvojimo i dalje nastavimo sami – naveli su Džekmen i Furnesova.


Nakon što su izdali saopštenje o svom rastanku, oni se više nisu oglašavali o svom braku i privatnom životu, a u medijima su se pojavile spekulacije o razlozima za njihov razvod.

 

hju džekmen i debora li furnes u braku su od 1996. godine
hju džekmen i debora li furnes u braku su od 1996. godinefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Navodno su oni imali probleme već neko vreme jer su se emocije ugasile i par je izgradio bratsko-sestrinski odnos, a izvori bliski Džekmenu kažu da su supruga i on bili "samo cimeri".

 

BONUS VIDEO

S razlogom obožavani Hju Džekmen

 

makonda-tracker