jako simpatično

Zašto Džordž Kluni telefonom zove Deda Mraza i šta mu kaže? Urnebesan trik za roditeljstvo koji je podelio slavni glumac

0

Džordž Kluni je posvećen tata svojim blizancima, a ima presladak trik koji koristi kada su oni nevaljali.

Džordž i Amal Kluni imaju šestogodišnje blizance
Džordž i Amal Kluni imaju šestogodišnje blizancefoto: EPA-EFE/Eduardo Munoz Alvarez

Slavni holivudski glumac Džordž Kluni nije bio spreman da postane otac onda kada je saznao da mu je supruga Amal trudna. Tada je imao 56 godina i mislio je da nikada neće imati dece... I stigla je vest da lepa advokatica čeka blizance!

 

Ipak, 6 godina kasnije, situacija je sasvim drugačija, a Džordž je tata za primer Aleksandru i Eli Kluni.

 

Njih dvoje su posvećeni roditelji i imaju interesantne principe vaspitavanja mališana. Glumac je podelio jedan od njih i može biti prilično koristan kada su praznici, mada ga Kluni rado koristi i tokom leta i ostatka godine!

 

 

Kluni zove Deda Mraza kada su deca nevaljala

 

Džordž Kluni je u nedavnom intervjuu povodom premijere njegovog novog filma The Boys in the Boat izjavio koliko voli tradicionalne metode kada je u pitanju vaspitavanje dece. Međutim, kao i sva deca, ni njegova nekada ne žele da slušaju mamu i tatu i budu nevaljala.

 

Džordž tada ima zabavan način "prevaspitavanja" koji uvek upali!

 

— To je vrlo korisno, jer kad god se moja jeca loše ponašaju, recimo, u julu, stiže mi poziv ili ja nazovem Deda Mraza. Onda mu kažem: Zdravo, Deda Mraze, kako si? On odgovara: Dobro sam, kako su deca?Ja im tad kažem: Pa, ne znam, deco, kakvi ste? Deca tada znaju i da zaplaču — otkrio je Džordž Kluni.

 

Amal i Džordž Kluni s decom u Italiji
Amal i Džordž Kluni s decom u Italijifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

On čak ima i prijatelja koji glumi Deda Mraza, a deca se uvek uplaše da neće dobiti poklone ili, jednostavno, ne žele da Deda Mraz misli loše o njima.

 

Zapravo, Kluni je upisao u telefon broj svog prijatelja pod nazivom Deda Mraz, tako da je uvek spreman da "uskoči" u tu ulogu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Amal Kluni

 

makonda-tracker