(foto)

Napunili su 6 godina i NEODOLJIVI SU! Amal i Džordž Kluni uslikani sa decom — i nećete moći da ih se nagledate

0

Džordž i Amal Kluni uslikani su na jezeru Komo sa svojim preslatkim šestogodišnjim blizancima

amal kluni blistala je sa ćerkicom elom
amal kluni blistala je sa ćerkicom elomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mada nam je Džordž Kluni najpoznatiji po svojim glumačkim uspesima, njegov privatni život zanima milione širom sveta. On živi tajnovito i oprezno čuva svoju intimu, ali dobro nam je poznato da je već godinama u braku s prelepom advokaticom Amal Alamudin Kluni.

 

Amal i Džordž imaju dvoje blizanaca, Aleksandra i Elu, ali malo ko zna kako oni izgledaju.

 

Blizanci su nedavno napunili 6 godina i neodoljivo su slatki!

 

 

Deca su uslikana sa svojim roditeljima na jahti na jezeru Komo, mestu koje njihovi roditelji obožavaju i sada je došlo vreme da tu ljubav prenesu i na svoju decu.

 

Naime, Džordž  još od početka dvehiljaditih gaji veliku ljubav prema italijanskim jezerima, a kupio je grandiozno imanje nazvano Vila Oleandra još 2002. godine. Taj dom deli sa suprugom Amal, kojom se oženio 2014. godine, ali i njihovim blizancima.

 

Kako piše Us Weekly, Klunijevi su stigli u svoj dom na jezeru Komo, a deca tu imaju pregršt sadržaja za zabavu, pa se, tako, raduj uigranju fudbala u lokalnom klubu, ali i slikanju i zabavi na vodi.

 

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Oni su pre nekoliko dana uslikani tokom lagane plovidbe jahtom po jezeru Komo, a deca su se tek probudila, pa su bili pospani. Amal je izgledala božanstveno u jednodelnom crnom kupaćem kostimu, a porodične fotografije odišu ljubavlju i nežnošću...

 

 

Kluni, kako i sam priznaje, nije želeo da se oženi, niti da ima decu. Od prvog susreta sa Amal znao je da će biti drugačije.

 

— Bili smo oko godinu dana u braku i bili smo na večeri kod prijatelja koji imaju jako glasnu decu. Šetali smo i razgovarali; Amal mi je rekla da smo srećni u životu, ali da bi tu sreću trebalo podeliti još sa nekim. O tome sam razmišljao minut i rekao samo: ako si za, možemo da probamo. Bio sam siguran da nikad neću imati decu, bio sam pomiren s tom odlukom — rekao je Kluni.

 

Nisam ni sanjao da ću imati blizance. To je bio trenutak za pamćenje. Bili smo kod doktora i on je ispred sebe stavio sliku sa ultrazvuka i rekao: 'Divno, ovde je jedan dečak', i ja sam se oduševio što ću dobiti sina. Onda je rekao: 'A tu je i devojčica', a ja sam pomislio — 'S**nje!' Amalina sestra ima blizance, ali bio sam u čudu. Nisam bio spreman ni za jedno dete, kamoli dvoje, ali ne žalim danas — pričao je Kluni.

 

Bonus video Amal Kluni:

 

makonda-tracker