uvek ostala jaka

Silovana, zlostavljana, neželjena i naposletku — srećna: Glumica postaje baka sa 44, a imala je neverovatnu sudbinu

0

Glumica Rosario Doson postaje baba u 44. godini, a imala je neverovatnu sudbinu.

Rosario Doson imala je težak život iza sebe
Rosario Doson imala je težak život iza sebefoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Holivudska glumica Rosario Doson žena je neverovatne životne priče koja je krenula maltene još pre nego što se ona i rodila.

 

Naime, Rosario je rođena kada je njena majka imala svega 17 godina, koja nije ni znala da je trudna sve dok je nisu primili u odbojkaški tim koji je Ameriku trebalo da predstavlja na Olimpijskim igrama 1980.

 

Mada se odlučila na pobačaj, predomislila se kada je osetila da se beba pomera dok je sedela u čekaonici bolnice. Kada je imala 8 meseci, usvojio ju je muškarac s kojim je njena majka Izabel Seleste bila tada u vezi.

 

 Često razmišljam o toj situaciji. Mladi muškarac oženio se ženom koja je imala osmomesečnu bebu. To se tada nije događalo. Voleo je moju majku i voleo je mene. Smatram ga ocem i ljubav je uzajamna — ispričala je glumica jednom prilikom.

Ona se bojala da će, baš kao i njena majka, zatrudneti kao tinejdžerka. Ipak, njeno sopstveno iskustvo i činjenica da je usvojena nateralo ju je da odluči da jednog dana i sama usvoji dete, piše Story.hr.

 

Silovana sam i zlostavljana još kao dete, tako da je, iz moje perspektive, svet oduvek bio mesto na kom se zlostavljanje podrazumeva — izjavila je ona prilikom razgovora o seksualnom nasilju u Holivudu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŌURA (@ouraring)

 

Pomislila sam: Pa, ovo se dešava i u porodici, zar ne? Dešava se s ljudima koji bi trebalo da vaš zaštite dok ste mali — izjavila je Rosario, ali tada nije otkrila ko joj je naudio u detinjstvu jer nije htela da skreće pažnju na svoje iskustvo.

 

 

Rosario je sada otkrila da njena 21-godišnja ćerka Izabela čeka bebu, što znači da će postati baka sa 44 godine! Za Pejdž Siks je rekla kako je sve to "vrlo uzbudljivo", a glumica je ćerku usvojila 2014. godine, kada je imala 12 godina. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

 

makonda-tracker