zanimljivo i škakljivo

SVAKA žena bi bila besna: Fotografije Bena Afleka i Dženifer Garner zbog kojih će Džej Lo propasti u zemlju od stida

0

Paparaco fotografij ulovili su bivši par, Dženifer Garner i Bena Afleka, u razmeni nežnosti... nekoliko puta!

Ben Aflek i Dženifer Garner na poslednjem viđanju
Ben Aflek i Dženifer Garner na poslednjem viđanjufoto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Garner bili su jedan od najlepših parova u Holivudu. Nekoliko godina kasnije, Ben Aflek je ponovo deo najlepšeg para Holivuda, ali s njenom imenjakinjom, Dženifer Lopez.

 

Lepa glumica iz filma "Danas 13, sutra 30", koju Holivud obožava zbog dobro srca i imidža "devojke iz komšiluka", davala mu je mnogo šansi pre konačnog raskida, zbog poroka kojima se odavao, a na kraju su rešili da stave tačku na svoju ljubav.

 

Uprkos svim problemima koje su imali tokom braka, bivši supružnici danas su primer za mnoge rastavljene parove.

Oni imaju troje dece, ćerke Vajolet i Serafinu, kao i sina Semjuela, a zbog njih funkcionišu više nego dobro.

 

Međutim, mnogi misle da njihov odnos prevazilazi granice bivšeg para koji se dobro slaže, iako je Ben u braku sa Džej Lo, a Dženifer Garner već nekoliko godina u vezi s moćnikom Džonom Milerom.

 

Zbog sina Semjuela, koji je ove nedelje u Los Anđelesu sa svojim klubom imao košarkašku utakmicu, njih dvoje proveli su divno popodne zajedno, a sve su fotografisali i tamošnji paparaci.

Nežne momente druženja videli smo svega nekoliko dana nakon što su uslikani u Santa Monici, a i prethodne njihove fotografije pokazuju da se slažu i više nego što bi možda Benova sadašnja partnerka volela.

 

Dženifer nije bila oduševljena poslednjim paparaco fotografijama, pa je "obeležila" teritoriju, uhvativši Bena za zadnjicu dan posle toga. Ipak, ostaje da se vidi kako će sada reagovati, premda je nedavno rekla da Ben i Garnerova "odlično funkcionišu zajedno".

 

Dženifer Lopez 'obeležila' teritoriju posle paparaco fotografija Bena i Dženifer Garner
Dženifer Lopez "obeležila" teritoriju posle paparaco fotografija Bena i Dženifer Garnerfoto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Ben i Dženifer Garner venčali su se 2005. godine, a njihov razvod desio se 2018. godine. 

 

Bonus video

Svađa Džej Lo i Bena Afleka

 

makonda-tracker