feniks je stariji brat

Ime ćete pogoditi bez muke: Paris Hilton dobila ćerku 11 meseci nakon sina, a lepe vesti je podelila na divan način

0

Nakon što je čuvena naslednica u januaru uz pomoć surogat majke dobila sina Feniksa, sada je postala mama devojčice

Paris Hilton dobila je drugo dete
Paris Hilton dobila je drugo detefoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Paris Hilton (42), rijaliti zvezda, di-džej i naslednica čuvene američke porodice Hilton, ponovo je postala majka.


Ona je juče, na Dan zahvalnosti, na Instagramu podelila na čemu je zahvalna, a ispostavilo se da je u pitanju njeno drugo dete.


Paris je objavila fotografiju roze odeće za bebe sa ispisanom rečju "London", pa mediji prenose da je u pitanju devojčica koja je dobila ime po glavnom gradu Velike Britanije.


Zahvalna sam na mojoj devojčici – napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Ime drugog deteta Paris Hilton


London je Parisino drugo dete sa suprugom Karterom Reumom, s kojim je u januaru uz pomoć surogat majke dobila sina Feniksa.


Iako je vest o dolasku na svet njene druge bebe iznenađenje, izbor imena nije, jer je Paris Hilton jednom prilikom otkrila da je pre više od deset godina odlučila da će se njena ćerka, ako je bude imala, zvati London.


– Veoma sam uzbuđena što će Feniks jednog dana dobiti mlađu sestru, koja će se zvati London. To je moj omiljeni grad i uvek sam htela da mi se ćerka tako zove – rekla je naslednica.


Zapravo sam to ime odabrala odavno, verovatno pre više od 10 godina. Uvek sam htela London. Volela bih da moja ćerka dobije to ime – istakla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Paris Hilton je, inače, ime dobila po Parizu, pa je želela da davanje deci imena po gradovima postane njena porodična tradicija. Kako je istakla, nije bilo lako pronaći ime za njenog sina, jer mnogi nazivi gradova ne zvuče prikladno kao ime za dete.


Kao Ibica, to bi bilo čudno ime za klinca, ili Vegas. Teško je naći kul ime grada za dečaka. Osim London, to bi funkcionisalo za oboje – zaključila je.

 

BONUS VIDEO

Muž Paris HIlton

 

makonda-tracker