BRUTALNO ISKRENA

"Ne želim više NI SA KIM DA SPAVAM i nikoga da slušam kako diše!" Slavna lepotica nikad nije imala mnogo sreće u ljubavi

0

Jedna od najlepših manekenki devedesetih ne krije s kakvim turbulencijama se već godinama bori.

Linda Evanđelista ne želi da čuje za muškarce
Linda Evanđelista ne želi da čuje za muškarcefoto: EPA/FLAVIO LO SCALZO

Čuvena manekenka Linda Evanđelista poslednjih godina vodi mnoge bitke za zdravlje u svakom smislu.

 

Nedavno je otkrila kakvu borbu je vodila s rakom dojke, te i da je prošla kroz dvostruku mastektomiju. Prethodno je podelila svoje iskustvo i zvanično saopštenje, istakavši da je "trajno unakažena "Zeltik Cool Sculpting" procedurom", koja je učinila "suprotno od onoga što je obećano".

 

Slavni supermodel nastavlja sa deljenjem svoje intime, stavova, problema i ličnih uverenja, pa je sada podelila i kakvo je stanje u njenom ljubavnom životu.

Zapravo, ona nije izašla ni na jedan sastanak još od procedure "CoolSculpting"-a, niti to želi!

 

Podsetimo, ona je bila udata za Žeralda Marija, od koga se razvela 1993. godine, u eri u kojoj je govorila da "ne ustaje iz kreveta za manje od deset hiljada dolara".

 

Kasnije je bila u vezi sa Fransoom-Anrijem Pinoom od 2005. godine do 2006. godine, s kojim je dobila sina Augustina Džejmsa. Ona je najpre odbila da kaže detetovo ime, ali 2011. podnela je sudu dokument u kom je kao otac njenog sina naveden Fransoa Anri Pino. Pino se kasnije oženio Salmom Hajek, a Linda je ostala zaboravljena.

 

Linda Evanđelista je od najlepšeg supermodela prešla trnovit put nakon kozmetičke procedure koja je ostavila traga na njenom izgledu
Linda Evanđelista je od najlepšeg supermodela prešla trnovit put nakon kozmetičke procedure koja je ostavila traga na njenom izgledufoto: Eldi / SplashNews.com / Profimedia

Međutim, ona danas više uopšte nije zainteresovana ni za jednog muškarca.

 

Ne želim više ni sa kim da spavam. Ne želim da čujem nekoga kako diše — rekla je Linda za britanski Sunday Times.

 

 

Otkrila je da je bila depresivna nakon iskustava sa kozmetičkom procedurom koja je pošla po zlu, kao i da ju je sin pitao "Sećaš li se kako si se nekad zabavljala?", što ju je nateralo da promeni način života.

 

Više ne krivim sebe. Nisam se rešila skroz toga, ali radim na tome da se ratosiljam osećaja krivice i srama. Ne dam da mi unište život. Ne bih ostajala zaključana da sam znala koliko je ljudima stalo do mene — zaključila je Linda

 

Lindin sin je pomogao majci da se vrati na put samopoštovanja
Lindin sin je pomogao majci da se vrati na put samopoštovanjafoto: Barbara Hine / imago stock&people / Profimedia

Ona, nakon borbe s karcinomom i posledica koje je procedura ostavila na njenom licu, više nema problem da izađe u svet od kog se godinama skrivala.

 

Bonus video

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

 

 

makonda-tracker