pred njom su svi dRhtali

"Bila sam PREPLAŠENA": Najlepša žena planete bila u panici zbog susreta s princezom Dajanom

0

Kada je primetila da njen sin obraća pažnju na supermodele devedesetih, princeza Dajana odlučila je da mu ulepša dan na prilično neočekivan način

Princeza Dajana bila je najveća zvezda 90-ih
Princeza Dajana bila je najveća zvezda 90-ihfoto: Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

Princeza Dajana poznata je kao vrlo nekonvencionalna majka za standarde kakvi su vladali u britanskoj kraljevskoj porodici do trenutka kada se ona pojavila.


Bila je prva članica porodice koja se porodila u bolnici, insistirala je da doji decu, nije dopuštala sinovima da bilo šta dobiju preko reda, pa su čekali u redu da se fotografišu s Deda Mrazom ili voze u luna parku...


Međutim, kako su rasli, ona je umela da im priredi poneko iznenađenje koje nije baš svaki roditelj mogao da omogući svojoj deci. Tako je, nakon što je primetila da njen stariji sin princ Vilijam zagleda supermodele, pozvala na čaj najpopularniju manekenku planete u tom trenutku.

Prijem Sindi Kraford kod princeze Dajane


Kako je američka manekenka Sindi Kraford ispričala jednom prilikom, u ćaskanju s koleginicom Naomi Kembel snimljenom za YouTube serijal No Filter, njen asistent je bio uveren da je u pitanju šala kada je princeza Dajana lično kontaktirala s njima.


Bila je tako divna jer je zapravo sama pozvala moju kancelariju. Rekla je: "Ćao, ovde princeza Dajana", a moj asistent je bio u fazonu "Da, sigurno". Ali stvarno je bila ona – prisetila je Sindi.

Kako je otkrila, tada je planirala put u London zbog poslovnog angažmana, a Dajana je ju je pitala je može li Sindi da dođe u Kensingtonsku palatu kad sledeći put bude u Engleskoj. Odgovor je, naravno, bio potvrdan, a slavna lepotica bila je veoma zabrinuta kako će se pokazati.


Brinula sam šta da obučem jer je Dajana tada imala sina tinejdžera i nisam htela da delujem staromodno, ali to je bila Kensingtonska palata i htela sam da me zovu opet – priznala je manekenka, koja je dodala i da je bila "preplašena" jer upoznaje ledi Di, i to u takvom okruženju.

 

Princeza Dajana i Sindi Kraford u Kensingtonskoj palati
Princeza Dajana i Sindi Kraford u Kensingtonskoj palatifoto: cindycrawford/Instagram/printscreen

Na godišnjicu Dajanine smrti, Sindi Kraford je 2017. objavila fotografiju koja je nastala tom prilikom, a njoj vidimo princezu i nju nasmejane i zagrljene.


Mislim da je princ Vilijam upravo počeo da obraća pažnju na modele, pa je ona mislila da će to biti slatko iuznenađenje za princa Harija i njega – napisala je manekenka.


Bila sam nervozna i nisam znala šta da obučem, ali se sećam da, čim je ušla u sobu i počela da priča, bilo je kao da ćaskam s drugaricom – otkrila je Sindi. – Ona je bila prava klasa i pokazala nam kakva treba da bude jedna moderna princeza.

 

BONUS VIDEO

Neočekivan potez kraljice Elizabete na sahrani princeze Dajane

 

makonda-tracker