nije joj lako

Vodila je NAJTEŽU BITKU, pa se izdigla kao feniks: Linda Evanđelista i njen sin MODNO USKLAĐENI demonstrirali STIL ZA 10

0

Linda Evanđelista vodila je bitku za život i zdravlje, a danas otkriva da predaja za nju nije opcija

foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia
foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

Čuvena manekenka Linda Evanđelista nedavno je otkrila kakvu borbu je vodila s rakom dojke. Iako joj je bolest dijagnostikovana pre 5 godina, ona je tek skoro podelila u intervjuu za "WSJ Magazine" kako je izgledala njena bitka za zdravlje, te i da je prošla kroz dvostruku mastektomiju.

 

Iako joj je karcinom otkriven u decembru 2018. godine, Linda je sve hrabro držala u sebi, a premda je izjavila da je "jednom nogom u grobu", odlučna je da joj bolest neće slomiti duh, iako je "godinama bežala od ogledala".

 

Ona se pojavila sa svojim sinom jedincem na događaju u Njujorku, nazvanom Briga o ženama, a nosili su gotovo identične modne kombinacije.

 

Slavna manekenka koja je obeležila osamdesete i devedesete godine izgledala je kao da je upravo stigla na modnu pistu, u elegantnom crnom odelu i beloj košulji. 

 

linda evanđelista sa sinom augustinom
linda evanđelista sa sinom augustinomfoto: Barbara Hine / imago stock&people / Profimedia

Njen sin Augustin Džejms, kog je dobila u vezi sa Fransoom Anrijem Pinoom, suprugom Salme Hajek, inače vlasnikom fondacije koja je organizovala ovo veče, birao je takođe klasičnu eleganciju.

 

Mama i sin su bili modno usklađeni u crno-beloj varijanti, a neki detalji su uneli različitost, recimo, on je svoj sako nosio zakopčan, a Linda otkopčan. Svakako, crno odelo s belim detaljima je primer stila bez ijedne mane!

 

Jednom prilikom je Linda govorila o tome kako njen sin ne voli modu, ali izgleda da ga je privolela da mišljenje promeni!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lindaevangelistafan_

 

Svakako, sličnost među njima je neverovatna!

 

Bonus video

Majka i sin se zajedno bore sa kancerom

 

makonda-tracker