mračna tajna

Ono što je napisao otkriva sve: Bivša devojka Metjua Perija obelodanila detalje koji bacaju nove sumnje na uzrok smrti

0

Novi podaci koje je otkrila bivša devojka Metjua Perija bacaju drugo svetlo na smrt poznatog glumca. 

Bivša devojka Metjua Perija otrkila mračnu tajnu koja baca nove sumnje na uzrok smrti
Bivša devojka Metjua Perija otrkila mračnu tajnu koja baca nove sumnje na uzrok smrtifoto: EPA PHOTO/EPA/Andrew GOMBERT//

Bivša devojka Metjua Perija otkrila je nove deatlje o poznatom glumcu, koji možda bacaju drugo svetlo na njegovu smrt, tačnije uzrok iste.

 

Kejti Edvards je bila sa glumcem pre nešto manje od 20 godina, ali su ostali u dobrim odnosima i sad je otkrila neke njegove navike. 

 

Ona je rekla da ne može da prihvati verziju "da se Metju samo udavio u svom đakuziju".

 

Ona misli da je Peri imao krizu pre smrti, a onda je i objasnila zbog čega.
 

Kejti Edvards je bila u vezi sa Metjuom Perijem 2006. godine
Kejti Edvards je bila u vezi sa Metjuom Perijem 2006. godine foto: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Gledajući Perijeve poslednje objave na društvenim mrežama, njegova bivša devojka sumnja da je on možda opet koristio opijate.

 

- Postoji mnogo stvari koje mi nisu jasne. Ne verujem da se samo udavio u đakuziju, to mi ne zvuči logično. Poznajem Metjua i znam da se ne bi tek tako udavio. Mislim da je možda uzimao tablete. Rekli su da na mestu događaja nije bilo lekova protiv bolova, što me ne čudi. Bio je paranoičan i sakrio bi ih sve, tako da nije bilo dokaza - rekla je Kejti Edvards za "San".

 

Još čudnije joj je bilo što se na svojim poslednjim postovima potpisivao kao Metmen. 

 

- Bila sam sa njim kada se drogirao, iako se nisam drogirala sa njim. Kad god bih mu rekla da bi možda trebao malo smanjiti s drogom, rekao bi: 'Ne, ja sam Metmen.' Uz to, bio je opsednut vodom kad se drogirao - kaže Kejti. 

 

- Jednom je njegov komšija u Holivud Hilsu pronašao Metjua golog u bazenu. Morala sam da odem tamo i izvučem ga iz bazena njegovog komšije. Uvek je bio u vodi dok se drogirao - otkrila je Kejti. 

 

Podsetimo, u dokumentu, koji je objavio los anđeleski Zavod za javno zdravstvo i koji je u posedu portala The Blast, navodi se da je uzrok

 

Perijeve smrti "još uvek nepoznat" jer se čeka detaljna analiza njegovog toksikološkog nalaza, nakon što su prvi rezultati pokazali da u njegovoj krvi nema tragova ilegalnih supstanci fentanila i metamfetamina.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker