seksepilno, moćno, a otmeno

Nosila ih je PREGRŠT, ali ova je NAJLEPŠA: Gola haljina Dženifer Lopez zbog koje je Ben imao oči SAMO ZA NJU

0

Kada se Dženifer Lopez pojavi na crvenom tepihu, sve zastane na sekundu!

Dženifer Lopez nosila je ultrasmelu haljinu na ovogodišnjoj filmskoj gala večeri LACMA Art+
Dženifer Lopez nosila je ultrasmelu haljinu na ovogodišnjoj filmskoj gala večeri LACMA Art+foto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Gala veče LACMA Art+ organizovano je ove subote u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu.

 

Kao i svake godine, okupio se veliki broj slavnih ličnosti sa A liste holivudskog krema, a među njima su se našli Kim Kardašijan, Salma Hajek Pino, Kijanu Rivs sa devojkom Aleksandrom Grant, Leni Kravic, Džejn Fonda, Paris Hilton...

 

Ipak, među najprimećenijima definitivno je bila Dženifer Lopez!

Latino diva pojavila se u društvu supruga Bena Afleka, a kada se par pojavio, čini se da je ceo Los Anđeles zastao na sekundu.

 

Jedan od najlepših glumačkih parova u svetu poznatih poneo je Gučijeve kreacije, što se ispostavilo kao pun pogodak, jer su bili i matchy kad je u pitanju potpis luksuza, ali i fenomenalno stilizovani.

 

Džej Lo je ponela golu haljinu, sa zlatnim topom i providnom suknjom od zlaltne šipke, ispod koje se nazirao nude veša ovaj model dizajniran je da otkriva dekolte i baca akcenat na noge.

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek, modno usklađeni u guči odeći
Dženifer Lopez i Ben Aflek, modno usklađeni u guči odećifoto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Za gole haljine uvek je potrebna posebna doza hrabrosti, koja Džej Lo ne manjka (setimo se njene najnovije reklame za popularan brend donjeg veša, na kom pozira u istom uz poruku "ovo sam ja").

 

Uz ovu golu haljinu ponela je glomaznu crvenu ogrlicu, klač torbicu u nude boji, kao i sandale s vrtoglavnom platformom i potpeticom. 

 

 

Nije ni čudo što je njen muž imao oči samo za nju i ponosio se dok su ih fotografisali! Istini za volju, i on je izgledao fantastično u crnom Guči smokingu.

 

Bonus video

Dženifer Lopez u venčanici

 

makonda-tracker