slomljeni

"Reči ne mogu da opišu ovaj bol": Obožavani glumac i njegova supruga dobili ćerku u 22. nedelji trudnoće, pa je izgubili

0

Šarmantni glumac iz serije "Igra prestola" saopštio je da je njegova ćerka prerano rođena, a zatim preminula

Haftor Julijus Bjernson, poznatiji kao Planina iz 'Igre prestola', i Kelsi Henson izgubili su drugo zajedničko dete
Haftor Julijus Bjernson, poznatiji kao Planina iz "Igre prestola", i Kelsi Henson izgubili su drugo zajedničko detefoto: kelc33 & thorbjornsson / Instagram

Haftor Julijus Bjernson, čuveni islandski sportista i glumac, i njegova supruga Kelsi Henson izgubili su svoje drugo dete.


Glumac najpoznatiji kao Gregor Klegejn Planina u seriji "Igra prestola" i njegova životna saputnica zajedno su na Instagramu podelili saopštenje da je došlo do porođaja u 22. nedelji, a beba nije izdržala.


Kako su podelili, svojoj devojčici su dali ime Grejs Morgan Haftorsdotir, u skladu sa islandskom praksom da uz žensko ime stoji ime njenog oca i sufiks – dóttir.

S velikom tugom objavljujemo rođenje naše ćerke Grejs Morgan Haftorsdotir, koja je došla na svet 8. novembra, posle 21 i po nedelje gestacije. Nakon primetnog smanjenja pokreta, otkrili smo da njeno srce više ne kuca – saopštio je skrhani par.

Reči ne mogu da opišu naš bol zbog ovog gubitka niti naša sreća jer smo mogli da provedemo neko vreme s našom ćerkom. Ona je apsolutno prelepa, s plavim trepavicama i obrvama i malim osmehom koji je nasledila i od mame i od tate. Ljubav koju osećamo prema njoj je preplavljujuća – naveli su Haftor i Kelsi.


Oni su istakli da će ljubav koju osećaju prema Grejs uvek biti tu, ali su im oduzeti snovi i nade.

Njen duh živi kroz nas i njenu braću i sestre – napisali su i zamolili da se poštuje njihova privatnost, a iskoristili su priliku da svima zahvale na lepim željama i rečima od početka Kelsine trudnoće.


Par već ima trogodišnjeg sina Stromura, a u braku su od oktobra 2018. godine. Glumac je nešo ranije dobio i ćerku Terezu Lif sa svojom bivšom devojkom Telmom Bjork Stajmen.


Vest o trudnoći podelili su u oktobru, kada su Haftor i Stromur pozirali držeći Kelsin trudnički stomak, dok je dečak nosio majicu s natpisom "brat".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33)

 

BONUS VIDEO

Mama koja ima 25 godina trudna je bez prestanka od 2014.

 

makonda-tracker