slučajnost ili...?

Muž i ona ne skidaju ruke s njenog stomaka: Manekenka nedavno proslavila 50. rođendan, a sad se šuška da – čeka bebu

0

Pre samo tri i po nedelje gledali smo kako se čuvena lepotica lepo provela na svojoj žurki povodom 50. rođendana, ali to ne sprečava medije da nagađaju da je u drugom stanju

Hajdi Klum i njen suprug na odmoru u Veneciji neprestano dodiruju njen stomak
Hajdi Klum i njen suprug na odmoru u Veneciji neprestano dodiruju njen stomakfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nemačka manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic (33), kog se možda sećate kao jednog od ekscentričnih blizanaca iz grupe Tokio Hotel, ovih dana uživaju u romantičnom odmoru.


Par trenutno boravi u Veneciji, gde su šetali, razgledali grad iz gondole, a uz to su, kao i obično, razmenjivali nežnosti na svakom koraku.


Fotografi su ovekovečili nekoliko njihovih izlazaka, a posebno im je zapalo za oko to što je Hajdi i Tom stalno dodiruju njen stomak.

 

Hajdi KLum i Tom Kaulic trenutno su u Veneciji na odmoru
Hajdi KLum i Tom Kaulic trenutno su u Veneciji na odmorufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

To je na društvenim mrežama podstaklo spekulacije da li je lepa Nemica u drugom stanju, iako je moguće da par samo želi da se našali s foto-reportima i javnošću, koja ih prati u stopu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)


Društvo im je, inače, pravila Hajdina ćerka Lu, najmlađe od njene dece.


Hajdi Klum i Tom Kaulic tajno su se venčali u februaru 2009. godine, a manekenka je majka četvoro dece: Leni (19), koju je dobila s Flaviom Brijatoreom, ali ju je usvojio njen drugi suprug Sil, Henrija (17), Johana (16) i Lu (13).

 


 

makonda-tracker