wow!

Žan Pol Gotje ju je sašio svojim RUKAMA! Haute couture haljina koju je Hajdi Klum bila počastvovana da ponese u Parizu

2

Hajdi Klum u haute couture haljini Žana Pola Gotjea blistala je u Parizu

hajdi klum nosila je neverovatnu haljinu žana pola gotjea na nedelji mode u parizu
hajdi klum nosila je neverovatnu haljinu žana pola gotjea na nedelji mode u parizufoto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Modni kreator Žan Pol Gotje predstavio je svoju novu haute couture kolekciju (kolekciju visoke mode), a modni spektakl mnoge poznate ličnosti nisu propustile, među njima i Hajdi Klum.

 

Nemačka lepotica, za koju se šuška da čeka da u pedesetoj godini čeka bebu, stigla je na Nedelju mode u Parizu u takvom izdanju da je zasenila i mnogo mlađe devojke i manekenke.

 

 

Iako je 2020. godine otišao u penziju kao dizajner, modna kuća Žana Pola Gotjea i dalje radi na fenomenalan način, a modni kreator ne prestaje da svoju kreativnost prepliće s modom i estetikom, pa je sada smislio novi koncept za predstavljanje kolekcije. Naime, one svake sezone poziva nekog dizajnera da predstavi svoju viziju njegove estetike kroz haute couture ekskluzivnu i luksuznu kolekciju, a to je predstavio na Nedelji visoke mode u Parizu. I tu je, naravno, bila Hajdi Klum, kojoj je bila čast da bude deo modnog spektakla.

 

 

Ovog puta, stigla je dramatično i glamurozno, noseći crnu haljinu sa vrtoglavim izrezom, koja, zapravo, izgleda kao polovina haljine, a druga polovina kreacije podseća na bikini i plave je boje! Neobično i totalno šik!

 

 

Žan Pol Gotje mi je rekao: Ovu haljinu koju nosiš sašio sam svojim rukama — napisala je na Instagramu Hajdi i dodala da je u pitanju kreacija oz 2017. godine.

 

 

 

makonda-tracker