slučajno ili...?

Fali joj samo zagrljaj Bena Afleka: Dženifer Garner kopirala stajling Džej Lo i komentari fanova su NEMILOSRDNI

0

Popularna glumica pojavila se odevena identično kao sadašnja supruga njenog bivšeg, a mnogi veruju da to ne može da bude slučajno

Dženifer Garner uvek je savršeno odevena
Dženifer Garner uvek je savršeno odevenafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica Dženifer Garner i latino diva Dženifer Lopez imaju mnogo toga zajedničkog – za početak, one dele ime, a obe su holivudske zvezde, na prvom mestu mame, obe su razvedene i obe su volele Bena Afleka.


Džej Lo se pomirila s glumcem 17 godina otkako su raskinuli veridbu i trenutno su u srećnom braku, dok je Dženifer Garner bila udata za njega od 2005. do 2018. godine.


Sada se ispostavilo da one dele i modni stil, budući da je bivša supruga Bena Afleka viđena u stajlingu identičnom onom u kom smo nedavno videli Dženifer Lopez.

 

Obe holivudske lepotice ponele su duboke farmerke od svetlog teksasa, vrlo praktičan model za svaki dan, a kombinovale su ih s belim majicama i mint kardiganima na kopčanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)


Jedina razlika je to što je Dženifer Garner ponela braon papuče, dok je Džej Lo odabrala bele patike i bila u društvu Afleka.


U svakom slučaju, odmah su se pojavili komentari da glumica pokušava da imitira svoju slavnu imenjakinju.


"Ovo je baš providno", "Nemoguće da je ovaj stajling slučajnost", "Uvek je želela da bude Džej Lo, pa setite se samo da su Ben i Dženifer i raskinuli zbog Garnerove", "Zna ona koga treba kopirati"... komentarišu fanovi pevačice i glumice.

 

BONUS VIDEO

Kako napraviti omiljenu frizuru Džej Lo

 

makonda-tracker