hmmm...

Džej Lo se ovo NEĆE DOPASTI! Ben Aflek i Dženifer Garner uhvaćeni u NEŽNOM MOMENTU, a njegove žene ni na vidiku

1

Bivši bračni par Dženfer Garner i Ben Aflek uslikani su u Italiji u nežnom zagrljaju

dženifer garner i ben aflek na crvenom tepihu u danima ljubavi
dženifer garner i ben aflek na crvenom tepihu u danima ljubavifoto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

Ben Aflek jeste oživeo ljubav sa Dženifer Lopez, koja je "napravila" dugogodišnju pauzu od kraha njihove prve veridbe, ali i dalje je ostao u kontaktu sa Dženifer Garner, nekadašnjom suprugom s kojom ima troje dece, koja njega i dalje zove čovekom svog života.

 

Glumac je nedavno proslavio godišnjicu braka sa Dženifer, na kojoj je bio bidno nervozan, a vrlo brzo se susreo sa svojom bivšom suprugom i njihovom decom u Firenci, u Italiji, ovog četvrtka, gde je stigao privatnim avionom i fotografisan je ubrzo nakon što je doputovao.

 

Aflek, čije trenutne supruge Džej Lo nije bilo ni na vidiku, fotografisan je dok je grlio svog 11-godišnjeg sina Semjuela, koji mu je dotrčao u zagrljaj.

 

Afleka su, potom, pozdravile i starije ćerke Vajolet (17) i Serafina (14).

 

Međutim, tu je bila i Benova bivša supruga, kojoj je glumac odmah prišao, lepo raspoložen, a onda su pola sata raspoloženo razgovarali, ne skidajući pogled jedno s drugog. Tada su se nežno zagrlili i navodi se da je taj zagrljaj trajao barem nekoliko sekundi.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Oskarovac je tada otišao s njihovo troje dece, a glumica je otišla u šoping sama.

 

Inače, par je bio u braku od 2005. do 2018. godine, nakon čega su ostali u dobrim odnosima.

 


Nije poznato koliko dugo je Dženifer bila u Evropi bez Bena, ali uslikana je u Malibuu prošle nedelje, tako da nije dugo u Italiji. Zapravo, Garnerova je uslikana s decom istog dana kada je Aflek organizovao ludu rođendansku zabavu za svoju aktuelnu suprugu u njihovoj vili na Beverli hilsu.

 

Bonus video

Svađa Džej Lo i Bena Afleka:

 

makonda-tracker